Αλλάζει ρότα η δικαιοσύνη για τις κλήσεις σε ανωμοτί καταθέσεις των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος με αφορμή την έρευνα για την περσινή φωτιά στη Βορειοανατολική Αττική.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, εδώ και ένα 24ωρο οι αξιωματικοί που είχαν λάβει κλήσεις για ανωμοτί καταθέσεις ειδοποιούνται ο ένας μετά τον άλλο να μην προσέλθουν να καταθέσουν καθώς «ο εισαγγελέας θέλει να μελετήσει καλύτερα τα στοιχεία της υπόθεσης και να αποφασίσει εκ νέου» ήταν όσα ειπώθηκαν στους εμπλεκόμενους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κλήση των 107 αξιωματικών ήταν στο πλαίσιο έρευνας που γίνεται για τις τυχόν ευθύνες των υπευθύνων που είχαν για την μεγάλη φωτιά στη Βαρυμπόμπη και το Τατόι η οποία προκάλεσε την καταστροφή περιουσίων και μεγάλων δασικών εκτάσεων.

Γεγονός είναι ότι η κλήση για ανωμοτί καταθέσεις, δηλαδή ως ύποπτοι, είχε προκαλέσει σάλο στους κόλπους του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο.

Οι δεκάδες αξιωματικοί, που ομολογουμένως είχαν θορυβηθεί, τώρα θα περιμένουν να δουν τις επόμενες κινήσεις της δικαιοσύνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτοί πάντως που έχουν την μεγαλύτερη αγωνιά είναι οι κάτοικοι της Βορειοανατολικής Αττικής που περιμένουν εδώ και έναν χρόνο να μάθουν ποιοι ήταν οι υπεύθυνοι για την καταστροφή των σπιτιών τους και του δάσους. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης