Αύριο στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να πέσει η αυλαία στη δίκη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στην  υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Μετά από μία «θυελλώδη» διαδικασία, έκλεισε ο κύκλος των αγορεύσεων των συνηγόρων  πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης. Στην εκπνοή μάλιστα της δίκης, ζήτησε να δευτερολογήσει η εισαγγελέας της  έδρας για να απαντήσει στην κριτική που δέχτηκε από τους δικηγόρους αναφορικά με την αγόρευσή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εισαγγελική λειτουργία πήρε πίσω τους οξείς χαρακτηρισμούς της σε βάρος τους λέγοντας ότι  σέβεται και υπολήπτεται το δικηγορικό λειτούργημα και ότι οι δικηγόροι είναι συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης. Ωστόσο, νωρίτερα έκανε λόγο για εισβολή συμβούλων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στην αίθουσα του δικαστηρίου και για «πογκρόμ Βερβεσού».

«Οι δικηγόροι είναι συλλειτουργοί της  Δικαιοσύνης, θα αναδείξουν ότι είναι καλό για τον πελάτη του. Τι κάνουμε εδώ τόσους μήνες;  Προσπαθούμε να βρούμε την αλήθεια», είπε η εισαγγελέας, προσπαθώντας να κατευνάσει τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αγόρευσή της στο δικηγορικό κλάδο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης