Διαλυνάς: Εμπλέκονται αστυνομικοί στο κύκλωμα μαστροπείας στη Θεσσαλονίκη

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022, 18:40
Διαλυνάς: Εμπλέκονται αστυνομικοί στο κύκλωμα μαστροπείας στη Θεσσαλονίκη

Zougla Newsroom  

«Εμπλέκονται και αστυνομικοί στο κύκλωμα μαστροπείας στη Θεσσαλονίκη», αποκαλύπτει στο Ζοugla.gr ο γνωστός ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς.

Υπενθυμίζεται πως στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται ήδη η καταγγελία για τη φερόμενη δράση κυκλώματος μαστροπείας που προσκόμισε στις δικαστικές Αρχές της Θεσσαλονίκης ο ποινικολόγος, επικαλούμενος στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση του από γυναίκα - καταγγέλλουσα.

Ο διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος έδωσε εντολή σε εισαγγελέα Πρωτοδικών να διερευνηθούν κατεπειγόντως τα καταγγελλόμενα και να διαπιστωθεί η βασιμότητά της.

Σημειώνεται ότι ο Ν. Διαλυνάς προσκόμισε στοιχεία που αναφέρονται σε κύκλωμα μαστροπείας, αποτελούμενο από τρεις ομάδες, το οποίο δρα με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη, «αλιεύοντας» νεαρά κορίτσια -ακόμη και μαθήτριες μέσω σχολικών εκδρομών- για να τα μυήσουν τα μέλη του στα ναρκωτικά και να τα ωθήσουν σε πάρτι και στην πορνεία.

«Το κύκλωμα έχει πλοκάμια παντού, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη. Έχει και στην Αθήνα, όπου προσπαθούν τώρα τα αρχηγικά μέλη να ενεργοποιήσουν πολιτικά πρόσωπα για να τους καλύψουν», διευκρινίζει ο έγκριτος νομικός.

Ακούστε όλα όσα είπε :

 

Δείτε επίσης:

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022, 18:59