«Του Χριστού τα πάθη» κατέθεσε ότι πέρασε ακόμη ένα θύμα του «ψευτογιατρού» που επί τέσσερα χρόνια ζει ένα μαρτύριο μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε από τον κατηγορούμενο, σε ιδιωτική κλινική, με συνεργούς τρεις γιατρούς, που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει ανάπηρος σε ποσοστό 85%.

Μετά τα γαϊδουράγκαθα και την αποχή από το… σεξ αλλά και το κρέας που του συνέστησε ο κατηγορούμενος, όπως τόνισε ο μάρτυρας, τον έπεισε πως πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση με βλαστοκύτταρα κατά την οποία αφαίρεσε μέρος του πλευρού του!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρών στη χειρουργική επέμβαση ήταν και πρώην υπουργός, σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο οποίος είχε απευθυνθεί στον ψευτογιατρό, αφού του είχε υποσχεθεί ότι θα τον κάνει καλά. Ο μάρτυρας, που κατάγεται από τη Ρόδο, είχε τραυματιστεί το 2014 στη σπονδυλική στήλη, λόγω πτώσεως από αλεξίπτωτο.  
«Ο κατηγορούμενος συστήθηκε ως χειρουργός ορθοπεδικός, λέγοντας ότι δεν χειρουργεί εδώ αλλά στη Γαλλία, στην Αγγλία, στην Αμερική. Του έδειξα την ακτινογραφία και μου είπε “όλα γίνονται, θα σε κάνω να παίξεις και μπάλα”. Μου είπε ότι η θεραπεία θα γίνει με βλαστοκύτταρα, θα αποκατασταθεί η βλάβη με χειρουργείο. Μου έστειλε e-mail με οδηγίες, έτρωγα για έξι μήνες γαϊδουράγκαθο, χόρτα καθημερινά και έπαιρνα 12 χάπια. Μου είπε: μόνο στο εξωτερικό γίνεται το χειρουργείο. Μου απαγόρευσε να τρώω κρέατα, αρνί, χοιρινό και μοσχάρι και να μην έχω σεξουαλική ζωή καθόλου. Μέσα Ιουνίου μού συνέστησε να κάνω αξονική και μαγνητική» είπε.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2018 όλα ήταν έτοιμα, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, για την επέμβαση. Το μόσχευμα είχε έρθει, και στις 8 Οκτωβρίου ο ασθενής τού έδωσε 20.000 ευρώ μετρητά. «Μου είπε ότι το μόσχευμα κάνει 54.000 ευρώ αλλά εκείνος το πήρε σε καλύτερη τιμή. Στις 10 του μήνα, ανέφερε, μπαίνεις στην κλινική. Πήγαμε στο γραφείο του και εκείνος με χαμόγελο μου έγραψε με μολύβι στο χαρτί έχεις πάθεις αυτό, θα αφαιρεθεί αυτό το κομμάτι και θα μπει το μόσχευμα. Μου είπε να είσαι σίγουρος ότι θα περπατήσεις. Θα βγει ο σπόνδυλος Θ12 και θα μπει μόσχευμα».

Στη συνέχεια, όπως είπε ο μάρτυρας, στο δωμάτιό του τον επισκέφθηκε και ο πρώην υπουργός, ο οποίος συμμετείχε στο χειρουργείο του μαζί με έναν ακόμα γιατρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο πρώην υπουργός μού είπε θα κάνω μια πολύωρη επέμβαση και πως δουλειά του είναι να ανοίξει τον θώρακα για να φτάσει ο άλλος γιατρός πίσω. Μου είπε ότι το χειρουργείο πρέπει να γίνει για να περπατήσω» κατέθεσε στο δικαστήριο.

Η επιδείνωση στην κατάσταση υγείας του ασθενούς ξεκίνησε αμέσως, παρά τα καθησυχαστικά λόγια του κατηγορουμένου. «Ο πρώτος με επισκέφθηκε ήταν ο ψευτογιατρός με ιατρικά ρούχα. Μετά με ανέβασαν στον όροφο. Ο ψευτογιατρός μού είπε πως “όλα πήγαν καλά και θα περπατήσεις σύντομα”. Εγώ πονούσα σαν να με έχουν σουβλίσει. Μου είπε ότι αφαίρεσαν μέρος του πλευρού για να μπορεί να πάει από μπροστά πίσω. Ο ψευτογιατρός ήθελε 50.000 ευρώ, δώσαμε 20.000 ευρώ στο λογιστήριο απ’ ό,τι μου είπε η αδελφή. Στις 16 του μήνα βγήκα από τη κλινική με φρικτούς πόνους. Μου έχουν γράψει και μια ουσία που είναι ναρκωτική. Τους είπα και για την κύστη μου και είπαν “θα αποκατασταθεί”. Μου είχε πει μια τακτική ο ψευτογιατρός, να πρήζομαι να πονάω και να πηγαίνω τουαλέτα. Του Χριστού τα πάθη δηλαδή τραβούσα. Ο κατηγορούμενος ήρθε στο σπίτι και μου πήρε άλλα 30.000 ευρώ», υποστήριξε  ο μάρτυρας.

«Ήμουν χάλια, ζωντανός-νεκρός, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Στο σπίτι είχα πυρετό, 40. Ήμουν όλη την ώρα στο κρεβάτι και μούγκριζα, αυτή ήταν η κατάσταση μου» ανέφερε ο μάρτυρας, διευκρινίζοντας στην κατάθεσή του ότι ο κατηγορούμενος είχε ακόμα και στην κλινική την εικόνα του μεγαλογιατρού. «Με την πειθώ του και τη αγιοσύνη του, έλεγες αυτός είναι “άγιος άνθρωπος”. Είχε πειθώ, μιλούσε με ιατρικούς όρους, συζητούσε πάντα για τη θρησκεία, μου έλεγε ότι έκανε καλά τον βασιλιά του Σουδάν» τόνισε ο μάρτυρας, προσθέτοντας πως στη συνέχεια ο ψευτογιατρός τού είπε ότι θα έπρεπε να κάνει και ενέσεις βλαστοκυττάρων, τέσσερις έναντι 7.000 ευρώ η μία.

Απελπισμένος ο μάρτυρας πρότεινε στον ψευτογιατρό να του μεταβιβάσει ακόμη κι ένα σπίτι στη θάλασσα, αρκεί να τον κάνει καλά. «Του είχα πει ότι εάν περπατήσω θα του γράψω ένα σπιτάκι στη θάλασσα που έχω. Με πήρε κάποια στιγμή τηλέφωνο και μου λέει “με αυτό το σπιτάκι που μου είχες πει, τι θα γίνει;”. Του απάντησα “όταν περπατήσω θα σ’ το δώσω”. Δεν έχω πια αναπνοή, δύο χρόνια δεν μπορώ να μπω στη θάλασσα. Είμαι χειρότερα από πριν. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Έχω επιβαρυνθεί στο αναπνευστικό, κάθε μέρα έχω πυρετό. Θα μπορούσα να μην έχω κάνει χειρουργείο. Εγώ πήγα εκεί για να περπατήσω. Η εντύπωση που μου έδωσαν ήταν πως είναι ομάδα. Πώς με βάζουν εμένα μέσα με 82% αναπηρία αφού ξέρουν ότι δεν θα γίνω καλά;».

Ο μάρτυρας κατέληξε τονίζοντας: «Ας μου ζητούσαν 20.000 ευρώ να τους τα δώσω. Πλέον έχω αναπηρία 85% εφ’ όρου ζωής. Έπρεπε να μου πουν, όπως οι άλλοι γιατροί, ότι δεν γίνεται τίποτα. Πέρασα όλα αυτά, ταλαιπώρησα του δικούς μου ανθρώπους για να με κοροϊδεύουν οι κατηγορούμενοι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης