Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τα αυτοκαταστροφικά υποπροϊόντα του εγχώριου Lifestyle

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022, 15:38
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τα αυτοκαταστροφικά υποπροϊόντα του εγχώριου Lifestyle

Zougla Newsroom 

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι από εκείνες τις περσόνες του εγχώριου lifestyle οι οποίες αρέσκονται να προσελκύουν τα βλέμματα επάνω τους επιδεικνύοντας τα αναμφισβήτητα κάλλη τους τα οποία απευθύνονται στα πλέον αταβιστικά, σεξιστικά, φαλλοκρατικά, εξόχως ποταπά ανακλαστικά των μάτσο με τους οποίους παγίως συναλλάσσονται.  

Το εγχώριο lifestyle, όπως αντιλαμβάνεται και o πλέον αφελής παρατηρητής, είναι απολύτως βαλκανικού τύπου με χαρακτηριστικά τουρκομπαρόκ που το κατατάσσουν στις τελευταίες βαθμίδες του αμφιλεγόμενου άλλωστε διεθνώς, ρεπερτορίου ψευδεπίγραφης κοινωνικής ζωής.

Η κυρία Αλεξαδράκη λοιπόν η οποία προσπάθησε φιλότιμα να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των οπαδών του εγχώριου lifestyle με τις θερινές εμφανίσεις της διά των οποίων  επιχειρούσε με επιμονή και εμμονή να εντυπωσιάσει δια της μεθόδου του «συστηματικού οφθαλμόλουτρου» , αυτή η κυρία Αλεξανδράκη προφανώς έφθασε στα όρια της. Διότι οι πάντες κάποια στιγμή φθάνουν στα όρια τους όταν ξεπερνούν τις εσωτερικές αντοχές τους.

Στη Θεσσαλονίκη ,το Σάββατο το βράδυ επιχείρησε να προκαλέσει το ενδιαφέρον του προσωπικού της κύκλου καταφεύγοντας σε μία πολύ δραματική χειρονομία. Ειδοποίησε μία γνωστή της πώς σχεδιάζει να βάλει τέλος στη ζωή της. Η φίλη της ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει το μοντέλο. Εκεί αντίκρισαν μία γυναίκα χαρακωμένη στο λαιμό  υπό την επήρεια γνωστών ηρεμιστικών . Ευτυχώς οι άνδρες τη Αστυνομίας την μετέφεραν σε γνωστό δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης (σε δύο για την ακρίβεια). Υπήρξε αίσιο τέλος σε αυτήν την οδυνηρή ιστορία.

Η «Ζούγκλα» δημοσίευσε την είδηση ως όφειλε. Στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία. Άλλωστε η «Ζούγκλα» πληροφορήθηκε τα καθέκαστα από αστυνομική πηγή η οποία είχε επιληφθεί της υποθέσεως. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν είναι δυνατόν να αμφισβητηθεί.

Έκτοτε η κυρία Δήμητρα Αλεξανδράκη εισήλθε ψυχή τε και σώματι σε αυτόν το φαύλο κύκλο της τηλεοπτικής και διαδικτυακής αυτοδιαφήμισης μέσω των fake διαψεύσεων και των δακρύβρεχτων μεν αλλά αυτοκαταστροφικών εκκλήσεων να διαγραφεί το ρεπορτάζ από την ηλεκτρονική σελίδα της «Ζούγκλας».

Προφανώς το γνωστό μοντέλο οσμίστηκε δωρεάν διαφήμιση και πρώτο τραπέζι πίστα σε τηλεοπτικό χρόνο.

Παρότι δεν μπόρεσε να αμφισβητήσει το άλλωστε έγκυρο ρεπορτάζ της «Ζούγκλας» απαίτησε απειλώντας την διαγραφή του. Επικαλέστηκε Εισαγγελείς και Δικαστές. Υπονόησε σαφέστατα πώς η «Ζούγκλα» είναι επιρρεπής σε χρηματισμό αφήνοντας να πλανάται η εντύπωση πως... εάν η ιστοσελίδα μας και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απαιτούσε χρήματα για να κατέβει το ρεπορτάζ, θα τα έφερνε αμέσως. 

Δείτε τις συνομιλίες μεταξύ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και της Δήμητρας Αλεξανδράκη τις οποίες δημοσίευσε η ίδια στο Instagram:

 

Αθλιότητες του επιπέδου της ποιότητας του lifestyle στο οποίο έχει ειδικευθεί η κυρία Αλεξανδράκη και όσοι συνεργάζονται και συναλλάσσονται μαζί της, ή απλά συμβιώνουν σε αυτό το άθλιο σύμπαν του απολύτου μηδενός.

Η «Ζούγκλα» ζήτησε από την Δήμητρα Αλεξανδράκη να μιλήσει ζωντανά μέσω Skype  και να καταθέσει την άποψη της ελεύθερα και πολιτισμένα. Επισημάναμε γραπτώς πώς αντιλαμβανόμαστε τους λόγους οι οποίοι ωθούν το γνωστό μοντέλο να διαψεύσει τα πάντα. Κατανοούμε πώς δραματικές στιγμές σαν και αυτήν που βίωσε η κυρία Αλεξανδράκη είναι τραυματικές, πολύπλοκες και δύσκολα διαχειρίσιμες. Όλα αυτά είναι αυτονόητα. Αλλά μέχρις εκεί.

Η εν λόγω στάρλετ του εγχωρίου lifestyle υπερέβη τα εσκαμμένα. Ανάρτησε στο Διαδίκτυο τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο επιχειρώντας να διαστρεβλώσει την ίδια την λογική. Ματαίως. Εξευτέλισε και το τελευταίο στοιχείο σοβαρότητας που της είχε (εάν της είχε) απομείνει.

Η πορεία, ο βίος, τα στάνταρτς και το αισθητικό πρότυπο που επιχειρεί να διακινήσει η κυρία Αλεξανδράκη είναι ύβρις για την ίδια τη ζωή, τη γυναίκα, τις αξίες για τις οποίες παλεύουν και πεθαίνουν καθημερινά, οι γυναίκες που διαβιούν μία πραγματική ζωή και όχι κάποιο virtual τηλεοπτικό  ή διαδικτυακό προϊόν.

Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram και αναφέρεται μεταξύ άλλων στη «Ζούγκλα» και στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο:

 

Μία ματιά στις ειδήσεις να χαλάλιζε αυτές τις ημέρες η κυρία Αλεξανδράκη, θα κατανοούσε ακόμη και αυτή τι συμβαίνει στο Ιράν ή την Ουκρανία και την Ρωσία με τις μανάδες να είναι στην πρώτη γραμμή  της αμφισβήτησης των φασιστικών μεθόδων. Αλλά αυτά είναι προφανώς απολύτως ακατανόητα για τα βαλκανικά υποπροϊόντα του εγχώριου lifestyle.

Σας αφήνουμε λοιπόν «κυρία» Αλεξανδράκη μου στην απόλυτη και ανυπόφορη μοναξιά σας με μία άκρως φιλική συμβουλή.  Προσέξτε διότι η αυτοκαταστροφική μανία που σας ωθεί να  προκαλείτε το ενδιαφέρον του άθλιου κύκλου σας, με οποιοδήποτε μάλιστα κόστος, ενδεχομένως κάποια στιγμή δεν θα είναι διαχειρίσιμη.

Στο τέλος αυτής της κατηφόρας την οποία επιλέξατε δεν θα υπάρχει δυνατότητα ασφαλούς επιστροφής. Δυστυχώς.  

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022, 17:05