Συμπίπτουν τα όσα ισχυρίστηκε ο 30χρονος με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο με τα όσα γνώριζαν έως τώρα οι Αρχές για την ασήμαντη αφορμή που οδήγησε στη δολοφονία του 21χρονου τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από μπαρ στον Πειραιά. 

Όπως παραδέχτηκε στις αρχές ο δράστης, το θύμα τον σκούντηξε και εκείνος τον στραβοκοίταξε με αποτέλεσμα να έρθουν σε συμπλοκή. Ο 21χρονος τον χτύπησε εν συνεχεία στο πρόσωπο και εκείνος αντέδρασε τραβώντας το πιστόλι που είχε μαζί του πυροβολώντας τον δύο φορές στον θώρακα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 30χρονος δράστης, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών και για τον νόμο περί όπλων, δήλωσε πως δεν γνώριζε από πριν τον νεαρό.

Αφού πυροβόλησε τον 21χρονο τράπηκε σε φυγή αφήνοντας αιμόφυρτο τον νεαρό.

Ο 21χρονος Ηλίας μεταφέρθηκε αμέσως στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του λίγο αργότερα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O δράστης με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο, (από πατέρα Έλληνα και Δομινικανή μητέρα) ο οποίος παραδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης κρατείται στο τμήμα ανθρωποκτονιών στην Ασφάλεια Αττικής. 

Σύντροφος του θύματος: «Με έσπρωξε για να με σώσει και έφαγε τη σφαίρα» 

Σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η γυναίκα που ήταν μαζί με το θύμα επεσήμανε πως δεν μπήκαν ποτέ στο νυχτερινό κέντρο, αλλά βρίσκονταν στον δρόμο έξω από αυτό. O 30χρονος δράστης, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών και για τον νόμο περί όπλων, δήλωσε πως δεν γνώριζε από πριν τον νεαρό

Υποστήριξε μάλιστα πως ο 21χρονος και ο 30χρονος αντάλλαζαν «επιθετικές» ματιές και λίγο αργότερο ο δράστης βγήκε από το κέντρο και άρχισαν να λογομαχούν. Η κοπέλα ανέφερε πως δεν πρόλαβε να καταλάβει τον λόγο της διαμάχης. Περιγράφει επίσης πως το θύμα χτύπησε τον δράστη της δολοφονίας.

«Εγώ και η φίλη μου τους χωρίσαμε. Και την ώρα που τον παίρνω για να φύγουμε, γύρισα για να δω αν είναι το ζευγάρι από πίσω μου και βγάζει όπλο. Με έσπρωξε για να με σώσει και έφαγε αυτός την σφαίρα», είπε.

Διαβάστε επίσης: Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας στον Πειραιά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης