Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις για την ανάρτηση του δικηγόρου της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας, με την οποία ανακοίνωνε ότι χάρισε ένα δώρο στην ανήλικη, μια σχολική τσάντα ως «μια ευγενική, ανθρώπινη χειρονομία».

Μεταξύ πολλών άλλων χρηστών που επέκριναν την κίνηση, του απάντησε και ο αδελφός της μικρής γράφοντας μεταξύ άλλων κάτω από την ανάρτησή του: «Κύριε, δεν χρειαζόμαστε τη τσάντα σας, Σταματήστε τα προκαλείτε με αυτόν τον άσχημο τρόπο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης, μια ευγενική, ανθρώπινη χειρονομία. Για την μικρή ανήλικη 10 χρονη. Ο Θεός να της χαρίζει υγεία, δύναμη τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να χει ένα καλύτερο μέλλον!», έγραψε στην ανάρτησή του ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης Βασίλης Νουλέζας.

Η απάντηση του αδελφού της Μαρκέλλας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«”Κύριε” Νουλεζα δεν χρειαζόμαστε την τσάντα σας ούτε το δήθεν ενδιαφέρον που θέλετε να δείξετε στο Facebook δικηγόρος πράμα!
Μπορείτε να την δώσετε στις ανιψιές σας η στην κόρη του δράστη! Εκεί θα πιάσει τόπο
Γιατί εμείς δεν θελουμε καμία επαφή ούτε με εσάς ούτε με κανέναν άλλον από τον κύκλο που έχετε διαμορφώσει! Σταματήστε τα προκαλείτε με αυτόν τον άσχημο τρόπο!
Έχετε και εσείς κοριτσάκια στην οικογένεια όποτε ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ και δείξτε σεβασμό!», του απάντησε ο αδελφός της Μαρκέλλας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης