Έκρηξη σε ναυτιλιακή εταιρεία στον Πειραιά

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020, 05:56
Έκρηξη σε ναυτιλιακή εταιρεία στον Πειραιά

Άγνωστοι πυροδότησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο γραφείων ναυτιλιακής εταιρείας στην οδό Παπαναστασίου στον Πειραιά, τα ξημερώματα της Τετάρτης στις 03:50.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών συνέλεξαν στοιχεία, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε. Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ ισχυρή έκρηξη, η οποία προκάλεσε μεγάλες καταστροφές.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν υπήρξε προειδοποίηση.

Διακοπή κυκλοφορίας

Προσωρινά και εξαιτίας του συμβάντος διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Βασιλέως Παύλου, από το ύψος της οδού Καραγεώργη Σερβίας. Αργότερα η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεν είναι η πρώτη φορά που στην εν λόγω εταιρεία γίνεται επίθεση. Στις 17 Ιανουαρίου 2020 άγνωστοι τοποθέτησαν έναν εμπρηστικό μηχανισμό στα γραφεία της, από τον οποίο προκλήθηκαν φθορές ενώ βρέθηκαν υπολείμματα πλαστικού μπιτονιού.  

Παράλληλα, στις 27 Ιανουαρίου 2020, άγνωστοι τοποθέτησαν τον ισχυρό εμπρηστικό μηχανισμό έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής εταιρείας. Στο σπίτι την ώρα της έκρηξης δεν βρισκόταν ο εφοπλιστής, αλλά οι γονείς του, οι οποίοι τρομοκρατήθηκαν. 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020, 08:50