Καλά είναι τα νέα για τον 35χρονο από την Ιεράπετρα που εμφάνισε δύο θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του με το AstraZeneca. Ο 35χρονος, που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε, έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

«Πήγα και γύρισα στην κόλαση και τον Παράδεισο τρεις φορές» λέει ο πατέρας του 35χρονου, ο οποίος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τις ώρες αγωνίας που πέρασαν το διάστημα που ο νεαρός νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος περιέγραψε όλα όσα βίωσαν εξαρχής, από τότε που ο Αλέξανδρος άρχισε να μην αισθάνεται καλά, να παρουσιάζει τα πρώτα συμπτώματα, την κρίσιμη παρέμβαση της φαρμακοποιού που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, την κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. «Οι γιατροί έπαιζαν με τα λεπτά, με τα δευτερόλεπτα. Ο κίνδυνος να χάσει το πόδι του ήταν υπαρκτός και η ζωή του ήταν γενικά σε κίνδυνο. Το θαύμα όμως έγινε. Όταν όμως παρουσιάστηκε η δεύτερη θρόμβωση, τότε πραγματικά και εμείς και το ίδιο το παιδί απογοητευτήκαμε. Η ανησυχία ήταν πολύ μεγάλη. Όπως και η ψυχική δύναμη που επέδειξε ο Αλέξης και αντιμετώπισε όλο αυτό που πέρασε. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για τη μεγάλη αγκαλιά του που μας έδινε δύναμη, ευχαριστούμε τους γιατρούς και όλους όσοι μας στάθηκαν σε αυτές τις δύσκολες ώρες» είπε ο πατέρας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 35χρονος έχει ζητήσει τον ιατρικό του φάκελο και αναμένεται να κινηθεί νομικά.

Με πληροφορίες από cretalive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης