Η εμπλοκή βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας σε παράνομη λειτουργία swingers club στον Πειραιά απασχόλησε την περασμένη εβδομάδα τη Βουλή. Ο κ. Μελάς εγκαλείται γιατί δεν εξέδωσε απόφαση για διακοπή της λειτουργίας του καταστήματος όταν εκείνος ήταν αντιδήμαρχος, πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Πειραιά επί δημαρχίας Γιάννη Μώραλη, παρά τις επίμονες καταγγελίες που δεχόταν.

Το συγκεκριμένο διάστημα, ο Γ. Μελάς ήταν και αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου και πρόεδρος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής στον Δήμο Πειραιά .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπόθεση έφτασε στη Βουλή έπειτα από αίτημα της Εισαγγελικής Αρχής Πειραιά για άρση της ασυλίας του, το οποίο εγκρίθηκε από 276 βουλευτές και έτσι ο συνάδελφός τους θα βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για τις πράξεις ή τις παραλείψεις του.

Ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων, σαδομαζοχιστικά παιχνίδια και κρυφά δωμάτια στο πατάρι

Δημοσιεύματα και πληροφορίες, αναφέρουν ότι οι βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου κατά την εξέταση του αιτήματος άρσης της ασυλίας, έμειναν έκπληκτοι από έγγραφα της δικογραφίας όπου αναφέρονταν στοιχεία για κρυφά δωμάτια και κρεβάτια στο… πατάρι νυχτερινού κέντρου, για την ικανοποίηση των ερωτικών ορέξεων ζευγαριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ένα από τα έγγραφα μεταξύ άλλων αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στο δεύτερο πατάρι, για το οποίο η πρόσβαση πραγματοποιείτο από τον χώρο της κλειστής αίθουσας πελατών μέσω σκάλας, έχουν διαμορφωθεί ιδιαίτεροι χώροι, στους οποίους είχαν τοποθετηθεί κρεβάτια.

[…] Σε τμήμα του ισογείου κλειστής αίθουσας πελατών υπήρχε διαμορφωμένος ιδιαίτερος χώρος καλυπτόμενος με παραβάν, στον οποίο υπήρχαν κρεβάτια.

[…] Από τα παραπάνω προκύπτει ότι έχει επέλθει προσθήκη χώρων στην εν λόγω επιχείρηση, η οποία θεωρείται επέκταση αυτής».

Το κατάστημα συνεχίζει και λειτουργεί κανονικά μέχρι και σήμερα στον Πειραιά και μάλιστα με ωράριο… κορωνοϊού μέχρι τα μεσάνυχτα. Μάλιστα, τα ζευγάρια μπορούν να ικανοποιούν ακόμα και σαδομαζοχιστικές ορέξεις τους.

Στο site του καταστήματος διαφημίζεται πως λειτουργεί από το 2014 (σ.σ.: δηλαδή από την περίοδο που έχει σχηματιστεί η δικογραφία, επισημαίνοντας πως «εδραιώθηκε και κέρδισε τον χώρο του και πλέον είναι το πιο δυναμικό, καλαίσθητο και ενεργό swingers club της Ελλάδας, με αναρίθμητα ζευγάρια απ’ όλο τον κόσμο και ονόματα της showbiz να το επισκέπτονται κάθε εβδομάδα για να απολαύσουν το αγαπημένο τους παιχνίδι». Και συμπληρώνει το site του swingers club: «Υπάρχουν οκτώ χώροι για παιχνίδι σε όλο το club, ένα στύλος pole dancing, ένα stage και ένα BDSM spot μέσα σε έναν τεράστιο χώρο, όπου επιτρέπει την άνετη διασκέδαση, τη γνωριμία με ζευγάρια και σας αφήνει να απολαύσετε το ποτό σας με τον πιο ευχάριστο τρόπο».

Τα ρίχνει στον Μώραλη

Το θέμα αύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είχε συζητηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, πριν από δύο χρόνια και μάλιστα σε υψηλούς τόνους Τότε ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης και ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μελάς είχαν ζητήσει από τους καταγγέλλοντες να αποδείξουν τις καταγγελίες τους.

Οι καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής για ερωτικές περιπτύξεις των θαμώνων  γίνονταν στον Δήμο Πειραιά, όταν αρμόδιος ήταν ο τότε αντιδήμαρχος και νυν βουλευτής Ι. Μελάς. Τελικά αστυνομικοί έκαναν έφοδο και βρέθηκαν μπροστά σε παραβάσεις.

Πρέπει να σημειωθεί ο βουλευτής Α’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Μελάς τάχθηκε υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του.

Μιλώντας στη Βουλή υποστήριξε ότι την απόφαση για τη λειτουργία ή το κλείσιμο του swingers club δεν ήταν δυνατόν να τη λάβει μόνος του. Ρίχνοντας έτσι ουσιαστικά το μπαλάκι των ευθυνών στη δημοτική Αρχή Μώραλη, 

 Πάντως, ζήτησε να αρθεί η ασυλία του για να μην υπάρχουν, όπως είπε, σκιές. Υπέρ της άρσης ασυλίας του βουλευτή Ι. Μελά ψήφισαν 276 βουλευτές και κατά ψήφισαν 3 βουλευτές. Τον λόγο πλέον στην υπόθεση έχει η Δικαιοσύνη.

Πηγή: eportaznet.gr, espressonews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης