Εντατικοί έλεγχοι στα διόδια της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 01:41
Εντατικοί έλεγχοι στα διόδια της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου

Αυστηροί είναι οι έλεγχοι, όπως είχε προειδοποιήσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς, στα διόδια όλης της χώρας και το ίδιο ασφαλώς συμβαίνει και σε αυτά του Ρίου αλλά και στη Γέφυρα.

Η κίνηση, είναι αισθητά μειωμένη και ελάχιστοι είναι αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να περάσουν τους σταθμούς των διοδίων, για την ακρίβεια σύμφωνα με πληροφορίες του thebest περνούν κατά μέσο όρο λιγότερα από 100 οχήματα ανά ώρα, εκ των οποίων τα μισά είναι φορτηγά και οχήματα τροφοδοσίας, ωστόσο κανείς δεν περνά χωρίς να ελεγχθεί.

 

Όπως μάλιστα πληροφορείται το thebest, δεν λείπουν οι ..συνήθεις δικαιολογίες όσων δεν έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να ταξιδέψουν, με τους περισσότερους να επικαλούνται ασθένεια κάποιου συγγενή τον οποίο σπεύδουν να επισκεφθούν!

Επιπλέον, κάποιοι αποφεύγουν τις κεντρικές εθνικές αρτηρίες, επιλέγοντας παράδρομους, ωστόσο και αυτή τους η προσπάθεια είναι ανεπιτυχής καθώς τα μπλόκα είναι παντού! Όσοι μάλιστα επέλεξαν να κινηθούν στον παλιό δρόμο Πατρών-Αθηνών, την ...πάτησαν καθώς τους σταματούσε μπλόκο στημένο στην Κόρινθο και τους γυρνούσε πίσω!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 03:44