Το παράπονό του για τη σύλληψή του κατά την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης κτιρίων υπό κατάληψη στο Κουκάκι, εξέφρασε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές.

«Έχει δημιουργηθεί μεγάλη ένταση σχετικά με το θέμα, πράγμα που είναι έξω από τις επιθυμίες μας. Μεγάλο μας παράπονο είναι ότι δεν είχαμε καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορηθήκαμε. Όταν καταλαγιάσει όλο αυτό θα μπουν τα πράγματα στις πραγματικές τους διατάσεις όμως το να υπάρχει μία πόλωση εξωφρενική, οδηγεί στο να χαθεί το νόημα και πολλά άλλα πράγματα» ανέφερε μιλώντας στο πατρινό σάιτ  thebest.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η κατάσταση που βιώνουμε είναι τραγική. Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που μας συμβαίνει. Πραγματικά δεν μπορώ να ούτε να μιλήσω» ανέφερε νωρίτερα και η σύζυγος του σκηνοθέτη Έρση Σπαρτιώτη – Ινδαρέ – φανερά εξαντλημένη- χωρίς να μπορεί να πιστέψει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένειά της.

Ο πατρινός σκηνοθέτης και οι δύο γιοι του, συνελήφθησαν επειδή διαμαρτυρήθηκαν, καθώς η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι τους και στην ταράτσα τους, κατά την επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης διπλανού κτιρίου στο Κουκάκι.

Ο σκηνοθέτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος ενώ, αναμένεται να δικαστεί αύριο ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου μαζί με τους δύο γιους του και 5 ακόμα συλληφθέντες κατά τις χθεσινές επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ στο Κουκάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εναντίον τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα, ανά περίπτωση, της βίας κατά υπαλλήλων, διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή σε βάρος αστυνομικών, απείθειας, παράνομης οπλοκατοχής, εξύβρισης και απόπειρας παράνομης βίας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης