Περίπτωση ασέλγειας σε ανήλικο κορίτσι αναστατώνει από το απόγευμα της Πέμπτης (28/6) τη μικρή κοινωνία των Καμένων Βούρλων.

Μετά από καταγγελία μιας 14χρονης μαθήτριας με τη μητέρα της στο οικείο Τμήμα, συνελήφθη ένας 52χρονος ο οποίος διατηρούσε πολύ στενές φιλικές σχέσεις με την οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 52χρονος, ο οποίος είναι κι εκείνος πατέρας, φέρεται να θώπευε τη μικρή σε διάφορα επίμαχα σημεία του σώματός της κατά τη διάρκεια του χειμώνα του ’16 – ’17 όταν δηλαδή εκείνη δεν ήταν καν 13 ετών! Η μικρή επιβεβαίωσε μέσω της παιδοψυχολόγου που την εξέτασε τα παραπάνω και ακολούθησε η σύλληψη του φερόμενου ως δράστη για ασέλγεια σε ανήλικη.

Πραγματοποιήθηκε επίσης έρευνα στο σπίτι του 52χρονου, με του αστυνομικούς να προχωρούν σε κατάσχεση σταθερού ηλεκτρονικού υπολογιστή και λαπ-τοπ, καθώς και οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή που θα μπορούσε να περιέχει φωτογραφικό υλικό, τα οποία και θα σταλούν για έλεγχο. Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο όπλα τύπου φλόμπερ τα οποία ο 52χρονος δεν τα είχε δηλωμένα.

Με τις σε βάρος του κατηγορίες ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης