Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε πριν από μερικές ημέρες μία υπάλληλος καταστήματος τυχερών παιχνιδιών στην περιοχή του Ταύρου, όταν δύο άτομα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έφθασαν έξω από την πόρτα του μαγαζιού και με… συντροφιά μια καραμπίνα την απείλησαν ότι, αν δεν ανοίξει την κεντρική θύρα, θα πυροβολήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, ήταν λίγο μετά τις 15.30 το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όταν έξω από το μαγαζί Play OΠΑΠ που βρίσκεται επί της οδού Πειραιώς ένα μαύρο αυτοκίνητο έκανε την εμφάνισή του.

Από το όχημα κατέβηκαν δύο άτομα, τα οποία φορούσαν σκουφάκια και ένα εξ αυτών μπλε μπουφάν. Αρχικά το κατάστημα προσέγγισε ένας εκ των δύο δραστών, ο οποίος, όπως θα δείτε και στο video-ντοκουμέντο που εξασφάλισε και παρουσιάζει το zougla.gr, προσπάθησε να εισβάλει σε αυτό, ωστόσο η κεντρική πόρτα ήταν κλειδωμένη. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι με το που φθάνει έξω από την πόρτα την τραβά με δύναμη, αλλά εκείνη παραμένει κλειστή.

Τον πρώτο άνδρα ακολούθησε ο συνεργός του, ο οποίος κατευθυνόμενος προς το μαγαζί τυχερών παιχνιδιών αποκάλυψε μία καραμπίνα που είχε καλύψει με μία μπλούζα, κόλλησε την κάννη της στη γυάλινη πόρτα και με χαρακτηριστικές κινήσεις έκανε νόημα στην έντρομη υπάλληλο, που παρακολουθούσε τις σκηνές πίσω από το γραφείο της, να ανοίξει την πόρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι και έγινε. Η υπάλληλος υπέκυψε στις απειλές και πάτησε το σχετικό κουμπί. Η πόρτα άνοιξε και οι δύο ληστές εισέβαλαν στο μαγαζί. Ο ένας παρέμεινε κοντά στην πόρτα, προφανώς για να κρατά τσίλιες, ενώ ο δεύτερος κατευθύνθηκε πίσω από το γραφείο, άνοιξε το ταμείο και άρπαξε ένα αρκετά σημαντικό ποσό. Εν συνεχεία, επιβιβάστηκαν στο μαύρο αυτοκίνητο με το οποίο είχαν φθάσει και με κατεύθυνση προς τον Πειραιά εξαφανίστηκαν.

Καρέ-καρέ η ληστεία

 

Από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε εξέλιξη επισταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης