Σε μια καταγγελία-κόλαφο κατά του κέντρου αισθητικής Cosmedical Clinic Greece προχώρησε η Μ.Λ., η οποία, όπως αναφέρει, εξαπατήθηκε τόσο εκείνη όσο και η αδερφή της από το Ινστιτούτο.

Σύμφωνα με την ίδια, προπλήρωσε 149 ευρώ μια προσφορά για πέντε συνεδρίες την οποία είδε στο Διαδίκτυο, αλλά, πηγαίνοντας στο κέντρο αισθητικής, της είπαν πως τα χρήματα που έδωσε είναι για μόνο δύο συνεδρίες. Η καταγγέλλουσα ζήτησε τα χρήματά της πίσω χωρίς να κάνει καμία συνεδρία, αλλά η υπεύθυνη του Ινστιτούτου, Μαρία Μαλισιανού, αρνήθηκε να τα επιστρέψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως η κατάσταση ξέφυγε. Η κυρία Μαλισιανού κάλεσε στο τηλέφωνο τους ιδιοκτήτες του κέντρου, Νατάσα Τάγιου και Νίκο Κακαρικό, οι οποίοι απείλησαν την καταγγέλλουσα ότι θα τη διαπομπεύσουν δημοσίως.  Μάλιστα, η Μαρία Μαλισιανού, πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες, την ειρωνευόταν λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «Αν έχετε ανάγκη τα χρήματα, έλα στο σπίτι μου εσύ και η αδερφή σου να κάνετε τις καθαρίστριες».

Η καταγγέλλουσα τελικά κάλεσε την Αστυνομία προκειμένου να βρει το δίκιο της. Όμως, έχουν περάσει δύο μήνες από το συμβάν και τα χρήματα δεν έχουν επιστραφεί.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι συμβαίνει, τελικά, με το συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής; Τι έχει κάνει μέχρι στιγμής η Αστυνομία για την υπόθεση; Καλύπτει κάποιος τη συγκεκριμένη επιχείρηση ή όχι;

Ακούστε αναλυτικά όλα όσα κατήγγειλε η Μ.Λ. στη «Ζούγκλα» για το συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής:

 

Το zougla.gr επικοινώνησε με το κέντρο αισθητικής και έκανε γνωστή την καταγγελία. Όπως μας απάντησαν από την επιχείρηση, θα ενημερώσουν τους υπευθύνους.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης