Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας στις 22/10/2018 σε μία ανάρτησή του με μια φωτογραφία του ελληνικού στρατιωτικού νεκροταφείου στους Βουλιαράτες καλούσε τον κόσμο να παραβρεθεί στο σημερινό μνημόσυνο, υπέρ των πεσόντων στον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο του 1940-1941.

Έγραψε: «Είναι Υποχρέωση Όλων μας 28η Οκτωβρίου Να Τιμήσουμε τους Προγόνους μας στο μνημείο πεσόντων στους ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ. Και τη μνήμη σας το Έθνος χαιρετά γονατιστό»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε προηγούμενη ανάρτησή του δημοσιεύει φωτογραφία από τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου από προηγούμενο χρόνο.

“ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ 28η Οκτωβρίου !!! Δεν υπάρχει τίποτα πιο μεγαλειώδες από την ύψιστη τιμή να σηκώνεις την Σημαία ΣΟΥ, στην Πατρίδα ΣΟΥ, στην ιστορική επέτειο ΣΟΥ, γιατί εκείνη την ιερή στιγμή ενώνεσαι με τους προγόνους ΣΟΥ, και αντιλαμβάνεσαι ότι αυτή η κληρονομιά, περνάει τώρα στα δικά σου χέρια!!!! “

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Ο ίδιος αυτοεντασσόταν στην “σκληροπυρηνική νεολαία” της Βορείου Ηπείρου: “Τσίπρας και Ράμα κάνουν σχέδια χωρίς το Νοικοκύρη….. Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι, Η σκληροπυρηνική Νεολαία τής Βορείου Ηπείρου δεν θα μήνη θεατής. Καλούνται όλοι Έλληνες τής Βορείου Ηπείρου 28η Οκτωβρίου να στείλουμε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. ΕΛΛΑΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ”.

Τελευταία αναρτησή του το Facebοok ήταν την Παρασκευή 26/10/2018 με μια φωτογραφία απο το ελληνικό σχολείο της Δεβιτσάνης “Κάτι πρέπει να κάνουμε για τα σκλαβωμένα ελληνόπουλα τής Βορείου Ηπείρου…… Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου απο τα ελληνόπουλα του σχολείου Δερβιτσάνης”.

Διαβάζοντας κανείς τις αναρτήσεις του στο προσωπικό του λογαριασμό, γίνεται εύκολα αντιληπτό το του πάθος και η μεγάλη του αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα του και η αγάπη του για τον στρατό και τα όπλα.


Η ΜΑΒΗ υπήρξε εθνικοαπελευθερωτική οργάνωση Ελλήνων της Αλβανίας που διαλύθηκε τις αρχές της δεκαετίας του 90

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης