Βίντεο – φωτογραφίες: Γιώργος Δαγαλάκης

Στη δημοσιότητα δόθηκαν περίπου στις 10 το πρωί τα θέματα που έπεσαν για το μάθημα Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία, στο οποίο διαγωνίζονται οι μαθητές και οι μαθήτριες των Γενικών Λυκείων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τα θέματα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο μετά τις 11:00 π.μ. δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι απαντήσεις για τα παραπάνω θέματα, τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Τι δήλωσαν μαθητές που βγήκαν από τις αίθουσες:

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι εξετάσεις άρχισαν στις 8:30 π.μ., αλλά οι υποψήφιοι -ορισμένοι μαζί με τους γονείς τους- είχαν προσέλθει στα σχολεία μέχρι τις 8:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες και οι εξεταζόμενοι και εξεταστές φορούν την προστατευτική μάσκα.

 

 

Δείτε το βίντεο:

 

Σε δηλώσεις που έκαναν στον φακό της «Ζούγκλας», οι μαθητές μίλησαν για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, για τη δύσκολη σχολική χρονιά λόγω της πανδημίας, αλλά και για τα μελλοντικά σχέδιά τους αναφορικά με τις σπουδές που θέλουν να ακολουθήσουν. 

Παρακολουθήστε το βίντεο:

 

Το Σάββατο, 4 Ιουνίου, εξεταζόμενο μάθημα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ είναι τα Μαθηματικά (Άλγεβρα), ενώ επόμενη εξέταση για τους υποψηφίους των ΓΕΛ είναι τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου, με Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία.

Οι Πανελλαδικές ολοκληρώνονται στις 10 Ιουνίου για τους μαθητές των ΓΕΛ και στις 17 Ιουνίου για τους μαθητές των ΕΠΑΛ. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης