Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον τραγικό θάνατο που βρήκε το 18 μηνών βρέφος που ανασύρθηκε νεκρό από φρεάτιο αποχέτευσης του σπιτιού του, στα Νέα Μάλγαρα.

Από νωρίς το πρωί, πολλοί είναι οι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, καθώς και οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι έσπευσαν να πουν το τελευταίο αντίο στο άτυχο βρέφος, ενώ οι καμπάνες δεν σταμάτησαν να χτυπούν πένθιμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Τραγικές φιγούρες, οι γονείς και οι παππούδες του βρέφους, με τον πατέρα να λυγίζει συνοδεύοντας το λευκό φέρετρο στην εκκλησία. «Αχ, το αγοράκι μου, πού είναι το αγοράκι μου» ήταν οι λέξεις που έβγαιναν από τα χείλη του.

Με λουλούδια στα χέρια, με δάκρυα στα μάτια και δηλώνοντας πως είναι συγκλονισμένοι από την τραγωδία που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη και βύθισε στο πένθος ολόκληρη την περιοχή, δεκάδες άνθρωποι έδωσαν το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στα Κίμινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Λευκά και μπλε μπαλόνια στόλισαν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ μοιράστηκαν και λευκές μπομπονιέρες.

Ο ιερέας ξεκίνησε τον επικήδειο με τα εξής λόγια: «Για πού το έβαλες καρδιά μου με ανοιχτά πανιά», λέγοντας ότι ο μικρός, που πάντα χαμογελούσε, άφησε τα παιχνίδια του εδώ και θα παίζει με τα παιχνίδια του ουρανού. Ο ιερέας είναι και πνευματικός των γονέων.

Πηγή: grtimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης