Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 αναμένονται τοπικές βροχές στη Θράκη και βαθμιαία στην Κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στις Σποράδες, στην Πελοπόννησο, στην Κρήτη και ενδεχομένως πρόσκαιρα στις Κυκλάδες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Στη Θράκη τα φαινόμενα γρήγορα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα, τα φαινόμενα μέχρι τα βράδυ θα περιοριστούν στην Πελοπόννησο, στη Δυτική Στερεά και στο Νότιο Ιόνιο, ενώ στο Νότιο Ιόνιο και στη Δυτική Πελοπόννησο ενδέχεται να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -1 έως 16, στην Ήπειρο από 3 έως 20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 16, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα και στη Νότια Πελοπόννησο από 5 έως 22 βαθμούς, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά από 5 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 21, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 6 έως 14 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια πελάγη τις πρωινές ώρες 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις 4-6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένεται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και δυτικά και παροδικές χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα και στον Κιθαιρώνα, φαινόμενα που μετά το μεσημέρι σταδιακά θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στα ανατολικά κατά περιόδους 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά και βόρεια οι μέγιστες θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών βροχών κυρίως στα τμήματα προς τη Χαλκιδική. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ στην πόλη και 5-6 μποφόρ στα ανοικτά του Θερμαϊκού, με πρόσκαιρη εξασθένηση το απόγευμα. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 4-6 βαθμούς χαμηλότερες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης