Βίντεο – φωτογραφίες: Γιώργος Δαγαλάκης

Κινητοποίηση μέσα στην παράνομη χωματερή της Μάνδρας παρατηρείται το βράδυ της Τετάρτης, λίγες ώρες έπειτα από το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Ζούγκλας» για για τον σκουπιδότοπο – βόμβα στη θέση Ρίζα Μπλέτα, δίπλα σε πευκόφυτη περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δημοσιοποίηση του θέματος προκάλεσε την παρέμβαση της Περιφέρειας Αττικής η οποία αναμένεται να στείλει άμεσα την Πέμπτη κλιμάκιο προκειμένου να επιμεληθεί του θέματος αλλά και να επιβληθούν οι ανάλογες κυρώσεις. Για την κατάσταση που επικρατεί στο σημείο ενημερώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενώ ενήμερος είναι και ο εισαγγελέας.

Η κάμερα της «Ζούγκλας» βρίσκεται από το απόγευμα στο σημείο όπου υπάρχει η παράνομη χωματερή και κατέγραψε οχήματα να βρίσκονται εντός, λίγο μετά τις 21.00.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιθανόν να υπάρχουν σκέψεις από την πλευρά του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας να απομακρύνει άμεσα και μέσα στη νύχτα με φορτηγά τα απορρίμματα από την παράνομη χωματερή που έστησε.

Κι αυτό διότι οι αρμόδιοι της δημοτικής Αρχής γνωρίζουν πολύ καλά τις κυρώσεις και τις ποινές σε περιπτώσεις μόλυνσης του περιβάλλοντος αλλά και σε περιπτώσεις που βάζεις τα δάση και τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο.

 

Με λίγα λόγια ίσως να γίνει προσπάθεια να καλύψουν το περιβαλλοντικό αυτό έγκλημα που ανακάλυψαν κάτοικοι της περιοχής και ανέδειξε η ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης