Μία ακόμη καταγγελία -σοκ για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος τετράχρονου αγοριού, στη βόρεια Ελλάδα, έρχεται να αναστατώσει την ελληνική κοινωνία.

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του, ο οποίος είναι γιος ιερέα, ότι βίαζε τον τετράχρονο, και ότι στις ασελγείς πράξεις συμμετείχε και η πρεσβυτέρα γιαγιά του μικρού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας, η οποία μίλησε στην εκπομπή «LiveNews», στο Mega, ο πατέρας πήρε το παιδί για πρώτη φορά το καλοκαίρι μετά το διαζύγιό τους και όταν το τετράχρονο αγόρι επέστρεψε, η συμπεριφορά του ήταν τελείως διαφορετική.

Η μητέρα επισκέφθηκε με το παιδί παιδοψυχολόγους και εν τέλει διαπιστώθηκε πως το αγοράκι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα του αλλά και από τη γιαγιά του, την πρεσβυτέρα. Σύμφωνα με το Mega, σε βάρος τόσο του πατέρα όσο και της γιαγιάς έχει ασκηθεί δίωξη από τις αρμόδιες αρχές της Βόρειας Ελλάδας και αναμένεται να συλληφθούν.

Σύμφωνά με όσα ανέφερε η μητέρα του αγοριού, ο πατέρας και η γιαγιά φέρονται να βιντεοσκοπούσαν τις απίστευτες πράξεις ασέλγειας. Όντας σοκαρισμένη μάλιστα η μητέρα ανέφερε πως «μου τον έφερε, άρχισε να κλαίει, αισθανόταν βρώμικος, άλλο παιδί», με την ίδια να υποστηρίζει πως πριν πάρει διαζύγιο είχε κακοποιηθεί από τον πρώην σύζυγό της, αλλά δεν πίστευε ποτέ πως θα έφτανε στο σημείο να κακοποιήσει το παιδί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σοκ, να φτάσει στο σημείο να κακοποιήσει; Να μπουν στη φυλακή», τόνισε, η μητέρα, η οποία μόλις αντίκρισε το αγοράκι σε άσχημη κατάσταση, απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές. Χρειάστηκαν αρκετές συνεδρίες με ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό ώστε το παιδί να «ξεκλειδώσει» και να περιγράψει στους ειδικούς όσα φέρεται να βίωσε στα χέρια του πατέρα και της γιαγιάς του.

Στον ψυχολόγο, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει η μητέρα, το τετράχρονο παιδί μίλησε για τα «παιχνίδια» που έπαιζαν με τον μπαμπά και τη γιαγιά. 
«Ο τετράχρονος είπε ότι δεν ήθελε να πάει σχολείο, γιατί πήγαινε να τον πάρει ο πατέρας του και ύστερα πήγαιναν στο δικό του το σπίτι. Εξήγησε ότι δεν ήθελε να πηγαίνει εκεί, γιατί, όπως είπε, ο μπαμπάς και η γιαγιά του τον χτυπούσαν, και έδειξε τα σημεία… Στο πρόσωπο, το κεφάλι, τα μπούτια και στα γεννητικά όργανα. Τα ”παιχνίδια”, όπως είπε, που έπαιζαν με τον μπαμπά και τη γιαγιά, τα οποία τον φόβιζαν και δεν του άρεσαν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ψυχολόγος που εξέτασε το αγοράκι.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης