Πάτρα: Προσαγωγές σε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε νυχτερινά καταστήματα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 4 Ιουλίου 2021, 02:46
Πάτρα: Προσαγωγές σε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε νυχτερινά καταστήματα

Επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής με τη συνδρομή της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε καταστήματα της παραλιακής Ηρώων Πολυτεχνείου με τις πληροφορίες του pelop.gr να αναφέρουν ότι έχουν ήδη προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο της Ερμού, τουλάχιστον 2 – 3 άτομα.

Με κλούβα και συνοδεία τριών Ι.Χ συμβατικών αυτοκινήτων της Ασφάλειας Αττικής, έφθασαν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ασφάλεια Πάτρας, οι προσαχθέντες.

Πρόκειται για άτομα η ταυτότητα των οποίων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή και φέρεται να σχετίζονται με παράνομη δραστηριότητα στη “νύχτα”.

Οι έλεγχοι  κατά τις ίδιες πληροφορίες πραγματοποιήθηκαν σε Βραχνέικα και  Ρίο και επεκτάθηκαν στην Ηρώων Πολυτεχνείου σε καταστήματα που φέρεται πως σύχναζαν τα συγκεκριμένα άτομα.

Η αιφνιδιαστική επιχείρηση των ανδρών της Ασφάλειας Αττικής, δεν αποκλείεται όπως μετέφεραν πηγές στο pelop.gr, να σχετίζεται με τις υπό εξέλιξη έρευνες για τη δολοφονία του 39χρονου Πατρινού πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, πριν από περίπου ένα μήνα έξω από γυμναστικό όμιλο στη Βάρη Αττικής.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 4 Ιουλίου 2021, 02:47