Βίντεο / Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

«Παλιοθήλυκο, έκλεισες δύο σπίτια…» φώναξε μία γυναίκα την ώρα που η 35χρονη έπαιρνε τον δρόμο για τη φυλακή, συνοδεία αστυνομικών, κατά τις αποδοκιμασίες από πολίτες που βρέθηκαν στα δικαστήρια. Συγκεκριμένα η γυναίκα είπε: «Παλιοθήλυκο, να σου ρίξουν βιτριόλι… Έκλεισες δυο σπίτια… Τους γονείς σου δεν τους σκέφτηκες;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

Η κατηγορούμενη κρίθηκε προφυλακιστέα για την επίθεση με το βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου, έξω από τον χώρο εργασίας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατηγορούμενη έμεινε μόλις λίγα λεπτά στο ανακριτικό γραφείο, καθώς έκανε χρήση του δικονομικού δικαιώματος της σιωπής, επιφυλασσόμενη να απαντήσει για όσα κατηγορείται στο προσεχές διάστημα. Άλλωστε, η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση που της αποδίδεται εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας του καυστικού οξέος που έριξε στην Ιωάννα δικαιολογεί την προφυλάκιση.

«Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε» ήταν η δήλωση του Σάκη Κεχαγιόγλου.

Δείτε το βίντεο:

 

Εν τω μεταξύ, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τις αστυνομικές αρχές σχετικά με την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στο κινητό της κατηγορούμενης εντοπίστηκαν δύο φωτογραφίες από το σπίτι της 34χρονης Ιωάννας στο Μοσχάτο. Αυτή η εξέλιξη επιβεβαιώνει τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που υποστήριξαν ότι είχαν δει μια μαυροφορεμένη γυναίκα έξω από το σπίτι της 34χρονης τον περασμένο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 35χρονη φαίνεται να είχε τοποθετήσει ακόμα και GPS Tracker στο ΙΧ της 34χρονης Ιωάννας, καθώς στο κινητό της τηλέφωνο βρέθηκε εφαρμογή παρακολούθησης δορυφορικού γεωεντοπισμού, με την οποία γνώριζε κάθε στιγμή πού βρίσκεται η νεαρή κοπέλα από την Αμφιλοχία.

Ένα από τα σημαντικά ευρήματα που κατάσχεσε η αστυνομία από το σπίτι της στην περιοχή του Ζωγράφου είναι τα ιδιόχειρα σημειώματα, τα οποία περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Η ίδια γράφει μεταξύ άλλων στο σημείωμα: «Τον φλερτάρει κάποια από τη δουλειά…», ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει: «Θα μάθω κάτι άσχημο…».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης