Ελεύθερος αφέθηκε ο προσαχθείς για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021, 16:34
Ελεύθερος αφέθηκε ο προσαχθείς για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ένα άτομο που επέβαινε σε μηχανάκι τύπου Beverly προσήχθη για τη δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη, Γιώργου Καραϊβάζ, που συνέβη στις 14:15 το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Όπως επιβεβαίωσαν αστυνομικές πηγές στο zougla.gr, το άτομο που προσήχθη δεν είναι ο δράστης της δολοφονίας του γνωστού δημοσιογράφου. Η προσαγωγή έγινε, ωστόσο, καθώς το εν λόγω μηχανάκι έμοιαζε με αυτό της περιγραφής που έδωσαν οι κάτοικοι. 

Όλα ξεκίνησαν όταν παρόμοιο μηχανάκι με αυτό των δραστών εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά τη δολοφονία να κινείται στον Κηφισό, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Ο ένας φορούσε τζιν και ο άλλος χακί ρούχα. 

Ακολουθήσε καταδίωξη από ομάδα ΔΙΑΣ, αλλά ο οδηγός της μηχανής κατόρθωσε να εξαφανιστεί στα στενά, στο ύψος της Ιεράς Οδού προς Άγιας Άννης, στην περιοχή του Ρέντη.

Μετά από λίγη ώρα, εντοπίστηκε εκ νέου παρόμοιο μηχανάκι τύπου Beverly με ένα άτομο, όπου και πραγματοποιήθηκε η προσαγωγή από την ομάδα ΔΙΑΣ.

Τελικά όπως αποδείχθηκε ο προσαχθείς δεν επέβαινε στο σκούτερ που αρχικά καταδίωξαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στον Κηφισό.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται μέχρι να βρεθούν οι δύο δράστες. 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021, 17:05