Προβλήματα έχει προκαλέσει η συνεχόμενη και έντονη βροχόπτωση στη Ζάκυνθο από νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Αρκετές περιοχές είναι απροσπέλαστες λόγω της πλημμύρας, σύμφωνα με το imerazante.gr.

Συγκεκριμένα στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά και λίγο πριν τη διασταύρωση για Καλαμάκι, η διέλευση των οχημάτων είναι σχεδόν απροσπέλαστη και παρακαλούνται όσοι κυκλοφορούν προς τα εκεί να επιλέξουν άλλη δίοδο ή να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ίδια είναι η εικόνα και στην περιοχή της Αγριλίας, που παραδοσιακά πλημμυρίζει καθώς οι τράφοι δεν μπορούν να αντέξουν την ιδιαίτερα έντονη και συνεχόμενη βροχόπτωση. Και εδώ θέλει μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς.

Στον Άγιο Δημήτριο έχει κλείσει ο δρόμος από την περιοχή Πλακάκι μέχρι τη μάντρα Στεργιώτη, ενώ η διέλευση των οχημάτων γίνεται από Αγγερικό προς Καλιπάδο αυτή τη στιγμή. Φυσικά αρκετοί ακόμα δρόμοι είναι πλημμυρισμένοι, όπως και ο ένας από τους δυο που πάει από πόλη (βενζινάδικο Τσουράκη) προς Καλαμάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Παράλληλα, σύμφωνα με το imerazante.gr, σε περιοχή που έχουν επαναληφθεί κατολισθήσεις στο παρελθόν, λίγο έξω από το Αργάσι και προς το Βασιλικό, σημειώθηκαν κατολισθήσεις. Ζητείται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς που κυκλοφορούν στην περιοχή, ενώ έχουν τοποθετηθεί από την Π.Ε. Ζακύνθου προστατευτικές πινακίδες ώστε να μπορέσουν τα οχήματα να διέρχονται χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει έκτακτο δελτίο καιρού για επιδείνωση από το απόγευμα της Τετάρτης μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης και παρακαλούνται όλοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί είτε αν οδηγούν Ι.Χ., είτε αν κυκλοφορούν πεζοί, καθώς οι καιρικές συνθήκες θα είναι ιδιαίτερα έντονες.

Πηγή: imerazante.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης