Ψευτογιατρός: Ζήτησε 19.800 ευρώ για μία ένεση, την ημέρα που πέθαινε η ασθενής

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020, 22:57
Ψευτογιατρός: Ζήτησε 19.800 ευρώ για μία ένεση, την ημέρα που πέθαινε η ασθενής

Σε κυλικείο ιδιωτικού νοσοκομείου έγινε το πρώτο ραντεβού του ψευτογιατρού με ένα ακόμα θύμα του, μια νέα γυναίκα 35 ετών μητέρα δύο παιδιών που κατέληξε τελικά από τις θανατηφόρες πρακτικές του.

Όπως καταγγέλλει μάλιστα η μητέρα της, όταν η κόρη της που καταρρακωνόταν μέρα με τη μέρα και ζητούσε να κάνει εισαγωγή σε νοσοκομείο ο ψευτογιατρός, Νίκος Κοντοστάθης την απέτρεπε: «"Όχι το νοσοκομείο, όχι το νοσοκομείο, όχι το νοσοκομείο"», τους έλεγε, σημειώνει χαρακτηριστικά η μητέρα της 35χρονης γυναίκας.

Ακόμη και όταν η 35χρονη κατέληξε σε θάλαμο νοσοκομείου, έχοντας χάσει όλες τις δυνάμεις της, ο ψευτογιατρός εμφανίστηκε εκεί για να πουλήσει στην οικογένεια και άλλες φρούδες ελπίδες. «Θυμάμαι ότι ήταν και την τελευταία ημέρα του θανάτου παρών στο νοσοκομείο και μας είπε ότι βρέθηκε μια δωρεά από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής της Χριστιανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας να κάνουμε μια ένεση αρτεμισίνης. Η ένεση έκανε 19.800 ευρώ» αποκαλύπτει η μητέρα του θύματος μιλώντας στο Open TV.

«Ερχόταν γύρω στα 100 μέτρα από το σπίτι για να μη δώσει στοιχεία. Χορηγήθηκε κάνναβη, μία δόση, εκεί έχασε όλες τις δυνάμεις της» σημειώνει επίσης η μητέρα της 35χρονης.
 

Η γυναίκα, πιστεύοντας ότι θα γίνει πλήρως καλά, όπως της έλεγε ο ψευτογιατρός, ζήτησε από τους γονείς της οικονομική βοήθεια και εκείνοι δεν θα μπορούσαν να αρνηθούν. «Έχει πάει πάνω από 60.000 ευρώ. Δεν μπορούμε να το υπολογίσουμε» λέει η μητέρα της 35χρονης, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο Στέλιο Σούρλα με αυτές τις υποθέσεις το ποσό ξεπερνά τα 120.000 ευρώ και αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι η απάτη έχει κακουργηματικό χαρακτήρα.

Ήταν τέτοιο το θράσος του ψευτογιατρού, που ακόμη και όταν κατέληξε η 35χρονη, εκείνος αυτό που φρόντισε να κάνει ήταν να επισκεφθεί το σπίτι της για να σβήσει τα ίχνη του. Όπως αναφέρει η μητέρα του θύματος στο Open «ήρθε, μάζεψε, προτού θαφτεί το παιδί, μέσα από τα ντουλάπια τα μπουκαλάκια. Να μην αφήσει δείγμα από πίσω του, τίποτα. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν με συλλυπήθηκε ως μάνα. Χάθηκε, δεν το χώνεψα ποτέ μου». Αυτό που ζητεί η οικογένεια της 35χρονης είναι η παραδειγματική τιμωρία του ψευτογιατρού.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020, 22:57