Επικοινωνία με τον Γενικό Αστυνομικό Περιφερειακό Διευθυντή Κρήτης  κ. Ρουτζάκη είχε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νατάσα Μπομπολάκη σχετικά με το φρικιαστικό έγκλημα  με τις γάτες. Διαβάστε σχετικά εδώ.

Όπως ανακοινώνει η Ομοσπονδία:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο κ. Ρουτζάκης  ήδη είχε δώσει εντολή στο αρμόδιο τμήμα να επιληφθεί  ενδελεχώς της υπόθεσης , ώστε να ανευρεθεί ο ανώμαλος και επικίνδυνος αυτός υπάνθρωπος που έβγαλε τα μάτια από τις 5 γάτες και τις έθεσε σε κοινή θέα .

Η κα Μπομπολάκη ζήτησε να προβεί η αστυνομία  συγκεκριμένες ενέργειες , οι οποίες εκτιμάται ότι μπορεί να οδηγήσουν στον δράστη ή τους δράστες

Ο κ. Ρουτζάκης στην τηλεφωνική επικοινωνία έθεσε το αυτονόητο, ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι άκρως επικίνδυνοι και για τα ζώα και για τους ανθρώπους .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας μην αναρωτιόμαστε για τις αποτρόπαιες δολοφονίες ανθρώπων. Πίσω από μια τέτοια δολοφονία κρύβεται και μια αποτρόπαιη δολοφονία ή κακοποίηση ζώου, που έχει αποκρυφτεί.

Τεράστια ευθύνη έχει η απούσα  για το μέγεθος του φαινομένου πολιτεία  αλλά και οι γονείς και κάποιες φορές και οι δάσκαλοι που εντοπίζουν την παραβατική συμπεριφορά των παιδιών ενάντια σε ζώα και στην καλύτερη περίπτωση την κρύβουν και στην χειρότερη την επιδοκιμάζουν συγχαίροντας τα παιδιά για την “λεβεντιά” τους .

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης