Ένας προπονητής τένις σε όμιλο των βορείων προαστίων συνελήφθη και κατηγορείται ότι είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις με δύο ανήλικα κορίτσια από το 2013.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβαιναν είτε στο σπίτι του προπονητή είτε σε ξενοδοχεία, όπου, σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, οδηγούσε τα κορίτσια. Σήμερα, τα δυο παιδιά είναι ηλικίας 15 και 20 ετών και, χωρίς να μπορούν να αντέξουν ό,τι περνούσαν, έκαναν την καταγγελία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 34χρονος προπονητής φέρεται να αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στις πράξεις αυτές, ενώ είχε επιθετική στάση απέναντι στους αστυνομικούς, όταν του πέρασαν χειροπέδες. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, «κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση». 

Κρατείται και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Το δελτίο που εξέδωσε η Αστυνομία έχει ως εξής: «Συνελήφθη με ένταλμα την 5-11-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ημεδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αντίδραση του προέδρου της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Σπύρου Ζανιά για την υπόθεση του βιαστή προπονητή

«Στα ΜΜΕ καταγγελίες, για βιασμό ανηλίκων κοριτσιών από προπονητή Τένις! Όποτε και όπου παραβιάστηκαν κανόνες ήθους και της ανθρώπινης προσωπικότητας, η Οικογένεια του Τένις καταδίκαζε τους υπεύθυνους χωρίς παρενθέσεις! Σήμερα 08.11.2021, δημοσιεύτηκαν πληροφορίες στα ΜΜΕ, για βιασμό ανηλίκων κοριτσιών από προπονητή του Τένις.

Αναμένουμε τις καταγγελίες, το όνομα του προπονητή που καταγγέλθηκε, την εξέλιξη της ανακριτικής διαδικασίας και θα είμαστε στο πλευρό των κοριτσιών και των οικογενειών τους. Οι παραβάτες δεν έχουν καμιά σχέση με το Άθλημά μας. Πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους μας ότι, η αλληλεγγύη (solidarity), η προστασία των δικαιωμάτων της γυναίκας, των ανηλίκων παιδιών μας και η ισότητα των δύο φύλων (Gender Equality) είναι πρώτες προτεραιότητες της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και της Παγκόσμιας Αθλητικής Οικογένειας.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης