Συνελήφθησαν τρεις έμποροι ναρκωτικών στην Αττική

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020, 16:18
Συνελήφθησαν τρεις έμποροι ναρκωτικών στην Αττική

Όπως ανακοινώνει η αστυνομία, το πρωί της 8ης Μαΐου συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, τρία άτομα, μέλη εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείτο στη διακίνηση ναρκωτικών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης σχετικά με δραστηριοποίηση συμμορίας στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, ταυτοποιήθηκαν και εντοπίσθηκαν τα μέλη της και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, η σπείρα είχε συγκροτηθεί τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2019, με σκοπό την κατ’ επάγγελμα διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στην περιοχή του Κολωνού και σε περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Ως προς τη μεθοδολογία της εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη προμηθεύονταν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, τις οποίες μετέφεραν και αποθήκευαν σε χώρους (καβάτζες) στην περιοχή του Κολωνού και του Περιστερίου, όπου προέβαιναν στη νόθευση, διαχωρισμό και συσκευασία αυτών. Η διάθεση των ανωτέρω ποσοτήτων ναρκωτικών γίνονταν από τους ίδιους, στο δίκτυο πελατών που είχαν αναπτύξει.

Μετά από συντονισμένες έρευνες σε πέντε (5) οικίες, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

-617- γραμμάρια MDMA,

-448- γραμμάρια SΚUNK,

-27- γραμμάρια κοκαΐνης,

-8- ηλεκτρονικές ζυγαριές,

το χρηματικό ποσό των -22.860- ευρώ

αυτοσχέδιο σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης

πλήθος συσκευασιών

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020, 16:19