Για διαπόμπευση και στοχοποίησή του που ξεπερνά τα όρια της κριτικής για ένα σφάλμα το οποίο  ο ίδιος αναγνώρισε δημόσια ότι έκανε, μιλά ο πρόεδρος του ΔΣΑ Δημ. Βερβεσός ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στο «στόχαστρο» ποινικά αλλά και πειθαρχικά για το γνωστό τοις πάσι πλέον  πάρτι γενεθλίων του, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, εν μέσω lockdown λόγω κορωνοϊού.

Την ώρα που οι φωτογραφίες από το περίφημο πάρτι του Δημ. Βερβεσού εξακολουθούν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, συνδέει το θόρυβο που ξεσηκώθηκε  γύρω από αυτό με τις επικείμενες εκλογές των δικηγόρων, σε τρεις μόλις μήνες, το Φεβρουάριο του 2021. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γεγονός ότι αυτή την περίοδο οι  Δικηγορικοί Σύλλογοι σε όλη τη χώρα  βρίσκονται ουσιαστικά σε προεκλογική «τροχιά», είναι η αφορμή, σύμφωνα με το Δημ. Βερβεσό, για τις αντιδράσεις που πυροδότησε ένα «δυσάρεστο περιστατικό» το οποίο τελικά χρησιμοποιείται, όπως υποστηρίζει, «προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων επιδιώξεων».  

Όσον αφορά την πειθαρχική έρευνα που διατάχθηκε, ο Δημ. Βερβεσός, με ανάρτησή του στο facebook, υποστηρίζει ότι ο ίδιος τη ζήτησε, ενώ έχει παράλληλα συγκαλέσει και έκτακτο ΔΣ για να συζητηθεί «θεσμικά» το θέμα αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπροστά μάλιστα στις αιτιάσεις των συναδέλφων του να παραιτηθεί ή τουλάχιστον να ζητήσει συγνώμη, ο πρόεδρος του ΔΣΑ, δηλώνει με νόημα πως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το «τιμόνι» του Συλλόγου, αλλά θα είναι παρών για συνεχίσει το έργο του «ιδίως στην πρωτόγνωρη και ιδιαίτερα δύσκολη σημερινή συγκυρία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης