Στον ανακριτή οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 09:00 το πρωί του Σαββάτου εννέα άτομα που κατηγορούνται για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη. Ανάμεσά τους φαίνεται πως έχει συλληφθεί και ο νεαρός που ξυλοκόπησε τον 27χρονο αστυνομικό, ο οποίος για 2,5 λεπτά δεχόταν χτυπήματα από κουκουλοφόρους.

Ο κατηγορούμενος που οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή και κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού, αρνείται όσα του αποδίδονται ισχυριζόμενος πως δεν ήταν καν στη Νέα Σμύρνη την επίμαχη μέρα. Με την απολογία του καλείται να αντικρούσει τα στοιχεία της δικογραφίας που τον θεωρεί βασικό κατηγορούμενο στην απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του αστυνομικού που δέχθηκε ανηλεή χτυπήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ελληνοϊρακινός σύμφωνα με τον συνήγορό του Παύλο Σαράκη, υποστηρίζει ότι, την ημέρα των επεισοδίων ήταν στη Δυτική Αττική, κάτι που όπως λέει μπορεί να αποδείξει μέσω της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου και τον εντοπισμό του στίγματος GPS. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος αποδίδει την εμπλοκή του σε «κακόβουλη μαρτυρία» προσώπου με το οποίο βρίσκεται σε οικογενειακή αντιδικία και που κατέθεσε ψευδώς ότι τον είδε στη Νέα Σμύρνη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του δικηγόρου Παύλου Σαράκη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης