Βίντεο – φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Ο ήλιος δεν είχε ακόμα ανατείλει και την αγορά της Γλυφάδας κάλυπτε σκοτάδι. Έξι η ώρα το πρωί, και ο ηλικίας 66 ετών άνδρας ήταν έτοιμος να ανοίξει την πόρτα της οικογενειακής επιχείρησης, όταν δέχθηκε την επίθεση με μαχαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δράστης της επίθεσης ήταν ο γιος της γυναίκας με την οποία διατηρούσε τα τελευταία χρόνια σχέση το ηλικίας 66 ετών θύμα. Ο 51χρονος γιος της ιδιοκτήτριας του χρωματοπωλείου ήταν εξαφανισμένος τον τελευταίο καιρό. Όλα δείχνουν ότι εμφανίστηκε για να δώσει ένα τέλος, με τρεις μαχαιριές, στη ζωή του ανθρώπου που ήταν σύντροφος της μητέρας του. 

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, όλα άρχισαν με έναν διαπληκτισμό, ο οποίος συνεχίστηκε, με τον δράστη να βγάζει μαχαίρι και να καταφέρει αλλεπάλληλα χτυπήματα στο θύμα του. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ. Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο, το θύμα, ονόματι Γιάννης Σαμαρτζής, είχε ακόμα σφυγμό και ανέπνεε. Όταν όμως το ασθενοφόρο έφτασε στο Ασκληπιείο Bούλας, διαπιστώθηκε ο θάνατος του Σαμαρτζή.

Γειτόνισσα που παρακολούθησε όλο αυτό το άγριο έγκλημα περιγράφει ως εξής τη σκηνή: «Στις 6 τα ξημερώματα είδα το θύμα πεσμένο. Επί τόπου πήραμε τηλέφωνο την Αστυνομία και τη σύντροφο του θύματος. Άκουσα το θύμα να φωνάζει “βοήθεια” και είδα και σπασμένα τζάμια κάτω. Προφανώς έσπασε η τζαμαρία από τον τσακωμό μεταξύ τους. Ο άνθρωπος είχε σφυγμό, είχε τις αισθήσεις του, γιατί κατέβηκε γιατρός κάτω μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Πρώτα ήρθε η Αστυνομία και μετά το ΕΚΑΒ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε τι δήλωσε η γειτόνισσα στον φακό της τηλεόρασης

 

Ο δράστης, αφού σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του, κατευθύνθηκε προς τη Διεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής στη Γλυφάδα και παραδόθηκε στους αστυνομικούς. «Τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές». Με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε στους αστυνομικούς και παραδόθηκε.

Παρακολουθήστε την περιγραφή του εγκλήματος από μια άλλη αυτόπτη μάρτυρα

 

Δείτε τις φωτογραφίες

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης