Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, στα Λιβάδια Χανίων, ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής, για τον απεγκλωβισμό δύο ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το ατύχημα στην οδό Δεληγιαννάκη, όταν IX αυτοκίνητο συγκρούστηκε, κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, με επαγγελματικό φορτηγάκι τροφοδοσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι οδηγοί των οχημάτων, ενώ η κινητοποίηση ήταν άμεση, με την πυροσβεστική να φτάνει σε χρόνο «μηδέν» στο σημείο, για τον απεγκλωβισμό τους. Ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος φέρει ελαφρά τραύματα κι ο 44χρονος οδηγός αυτοκινήτου, έχοντας τις αισθήσεις του, παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων.

Στο ΙΧ επέβαιναν επίσης και δύο μικρά αγοράκια, τα οποία μεταφέρθηκαν για προληπτικό έλεγχο στο νοσοκομείο, όχι με ασθενοφόρο, αλλά από συγγενικό πρόσωπο, χωρίς να φέρουν τραύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο συμβάν έσπευσε κι η τροχαία Χανίων, που έχει ξεκινήσει προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα. Από το τροχαίο προκλήθηκε ολιγόλεπτο μποτιλιάρισμα.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης