Συνελήφθη τελικά από την αστυνομία ο 50χρονος άνδρας ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε έναν ηλικιωμένο και τραυμάτισε τη σύζυγο αυτού στις Μοίρες του Ηρακλείου Κρήτης. 

Πρόκειται για άγριο φονικό το οποίο έγινε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης σε σπίτι στο κέντρο των Μοιρών του Δήμου Φαιστού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, o 50χρονος εμφανίστηκε στη γκαρσονιέρα που νοίκιαζε η εν διαστάσει σύζυγος του και άρχισε να φωνάζει εκτός εαυτού. Στο ισόγειο έμενε ο άτυχος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, ο οποίος άκουσε τις φωνές και πήγε να δει τι συμβαίνει.

Τότε ο 50χρονος -ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ- άρχισε να ζητάει εξηγήσεις για τους λόγους που ενοικίασε το σπίτι στην εν διαστάσει σύζυγο του. Μέσα σε λίγα λεπτά είχε βγάλει όπλο με το οποίο σημάδεψε τον άτυχο άνδρα πυροβολώντας τον όπως επίσης και τη γυναίκα του θύματος που επίσης ήταν μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας, ιατροδικαστής αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η 65χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Η γυναίκα που είδε μπροστά στα μάτια της τον άνδρα της να πέφτει νεκρός από τα πυρά του 50χρονου, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Ορθοπεδική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Εν τω μεταξύ σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και ο γιος του θύματος που διατηρεί γραφείο ταξιδιών και έκδοσης εισιτηρίων στις Μοίρες.

Η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του δράστη κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, 2 γεμιστήρες, 69 φυσίγγια και 2 μαχαίρια. Την ίδια ώρα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο που διαπράχθηκε το περιστατικό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα κάλυκες.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Με πληροφορίες από cretapost.gr
Φωτογραφίες: Apopsilive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης