Είναι οι πρώτες εικόνες από τη παράλια στο Μαραθονήσι. Σοκαρισμένοι οι τουρίστες που βρισκόντουσαν μέσα σε ένα σκάφος με γυάλινο πάτο το μεσημέρι του Σαββάτου παρατηρώντας τον βυθό της παραλίας του Μαραθονησίου στη Ζάκυνθο, είδαν το άψυχο σώμα ενός άνδρα. Οι όμορφες εικόνες της ξενάγησης από το γυάλινο πάτωμα αντικαταστάθηκαν ξαφνικά από το ανατριχιαστικό θέαμα του άψυχου σώματος σε βάθος περίπου πέντε μέτρων. Έντρομοι οι τουρίστες άρχισαν να φωνάζουν σε βοήθεια μην μπορώντας να πιστέψουν πως η τουριστική τους ξενάγηση στα κρυστάλλινα νερα της Ζακύνθου κατέληξε σε θρίλερ.

Αμέσως κάλεσαν βοήθεια και στο σημείο έφτασαν ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων σκαφών και λουόμενοι, οι οποίοι ανέσυραν από τον βυθό τον άτυχο άνδρα, τον έβγαλαν στην ακτή και αμέσως άρχισαν προσπάθειες ανάνηψης από το πλήρωμα ασθενοφόρου που είχε ειδοποιηθεί. Όμως, ήταν ήδη αργά για τον άτυχο νεαρό, στη σορός του οποίου θα γίνει νεκροτομή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό, το θύμα ήταν ένας 24χρονος Γάλλος τουρίστας ο οποίος είχε πάει μαζί με φίλους του με ημερόπλοιο στο Μαραθονήσι και κολυμπούσε σε απόσταση περίπου 15 μέτρων από την ακτή όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το zougla.gr. Είναι λίγες στιγμές μετα την ανάσυρση του 24χρονου που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος του προήλθε από πνιγμό.  Όπως κατέθεσε στις Λιμενικές αρχές Ζακύνθου ένας από τους φίλος του άτυχου Γάλλου… «Τον χάσαμε για λίγα λεπτά από το οπτικό μας πεδίο και μετα ακούσαμε τις φωνές από το τουριστικό πλοιάριο που έκανε τη ξενάγηση. Κανείς από την παρέα μας δεν αντιλήφθηκε ότι είχε εξαφανιστεί».

Σύμφωνα με πληροφορίες σε κανένα σημείο του σώματος δεν υπήρχαν σημάδια από χτυπήματα και οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για πνιγμό. Την προανάκριση για τις διενεργεί το Λιμεναρχείο Ζακύνθου ενώ αναμενονται και τα αποτελέσματα από την Νεκροψία Νεκροτομή.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης