Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στα εκλογικά τμήματα του νομού Καρδίτσας, για τους 134.000 περίπου εγγεγραμμένους.
Σύμφωνα με το karditsalive.net, στις 8:00 το πρωί και αφού υπήρξε επικοινωνία με όλα τα εκλογικά τμήματα, το αρμόδιο τμήμα της αντιπεριφέρειας Καρδίτσας ενημέρωσε την περιφέρεια Θεσσαλίας ότι όλες οι κάλπες έχουν ανοίξει και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι βρίσκονταν στις θέσεις τους.
Σημειώνεται ότι σε ένα δύο τμήματα υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση στο ξεκίνημα της διαδικασίας, χωρίς ωστόσο να προκληθεί κάποιο σημαντικό πρόβλημα.
Αξίζει να αναφερθεί ότι και σε αυτές τις εκλογές υπάρχουν κενά στις εφορευτικές επιτροπές. Μάλιστα, σε εκλογικό κέντρο της πόλης, παρατηρήθηκε το φαινόμενο να υπάρχουν στην εφορευτική επιτροπή ο δικαστικός αντιπρόσωπος και ο γραμματέας και να συλλέγουν τα ψηφοδέλτια, που ήταν απλωμένα σε θρανίο, μόνοι τους οι ψηφοφόροι.
Η κίνηση τις τρεις πρώτες ώρες της ψηφοφορίας ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα, με την προσέλευση να έχει ξεκινήσει από νωρίς.
Μόλις κλείσουν οι κάλπες, το ενδιαφέρον θα μεταφερθεί στο κτίριο της αντιπεριφέρειας Καρδίτσας όπου θα γίνεται η υποδοχή και η μετάδοση των αποτελεσμάτων.






