Όλοι οι άνθρωποι έχουν κακές συνήθειες, κάποια κολλήματα. Τσιγάρο, αλκοόλ, πολύ φαγητό ή και τα τελευταία χρόνια, ηλεκτρονικά παιχνίδια και internet. Τα απολαμβάνουμε μέχρι που ανακαλύπτουμε ότι έχουμε φτάσει στα όριά μας και προσπαθούμε να αποδεσμευτούμε.

ΚΡΙΟΣ
Ο εγωισμός του Κριού είναι μια αβλαβή συνήθεια που την αποβάλλει εύκολα όταν βρει το κατάλληλο άτομο. Έχει ανάγκη από επιβεβαίωση και δεν καταφέρνει πάντα να αντιστέκεται. Όταν θυμώνει (εκνευρίζεται εύκολα), δρα παρορμητικά και άνετα μπορεί να ανάψει ένα τσιγάρο ή να φάει κάτι απαγορευμένο χαλώντας τις προσπάθειες εβδομάδων. Θα πρέπει όμως να σκεφτεί την απογοήτευση που θα νιώσει μετά, όταν ξεθυμάνει η πρόσκαιρη απόλαυση που πήρε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ
Η απόλαυση του φαγητού καθιστά δύσκολη την προσπάθεια του Ταύρου να χάσει βάρος ή να σταματήσει να πίνει. Όλο το μεταθέτει και αυτό κουράζει τους άλλους. Ωστόσο, όταν το αποφασίσει, είναι μεθοδικός. Χρειάζεται μια οργανωτική κατεύθυνση. Η υπομονή τον χαρακτηρίζει και αντέχει όλα τα στάδια μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης