Πάμε κόντρα στο κατεστημένο που θέλει εσένα γκρινιάρα και τον καλό σου άπιστο στις κοινές σας διακοπές.
Οι διακοπές για το καλοκαίρι πλησιάζουν και μαζί με τον «τροπικό» καιρό έρχεται και η διάθεση για οργάνωση ταξιδιών και διακοπών με το έτερον ήμισυ. Πατροπαράδοτα μαζί με αυτά έσκασαν μύτη και δεκάδες «οδηγοί επιβίωσης» ζευγαριών για τις κοινές τους διακοπές.
Το κεφάλαιο κοινές διακοπές είναι ένα πολύπλοκο θέμα, το οποίο έχουν αναλύσει κορυφαίοι ψυχολόγοι-ανθρωπολόγοι μέχρι και μηνιαία γυναικεία-ανδρικά περιοδικά. Κάθε (νοήμων- δεν είναι απαραίτητο αυτό) άνθρωπος έχει να καταβάλει τη δική του εμπειρία στο θέμα αυτό και είναι απόλυτος!
Λίγο πολύ όλοι καταλήγουν πως στις κοινές διακοπές των ζευγαριών η γυναίκα είναι μία κινητή γκρίνια, ανικανοποίητη σε όλα και ο άνδρας τείνει να καταλήξει μια καταπιεσμένη ψυχή, που θα βρει παρηγοριά είτε στην πρώτη ξαπλώστρα με φυσικά άκρως αποκαλυπτικό μαγιό είτε στην ανδροπαρέα που στο πρώτο δευτερόλεπτο θα πατήσει στο λιμάνι. Ε, όχι!
Φτάσαμε στο αμήν και ερχόμαστε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια. Συμφωνούμε πως οι διακοπές είναι ιερό πράγμα, ειδικά όταν έχεις κουραστεί υπερβολικά όλο τον χειμώνα (κι ας λένε πως οι Έλληνες δεν δουλεύουν), όμως αν θα είναι επιτυχημένες οι διακοπές σου με το έτερον ήμισυ εξαρτάται από εσάς τους δύο. Αν δεν ταιριάζετε γενικά, η καταπίεση είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της σχέσης σας και δεν υπάρχουν ούτε δύο έστω κοινές δραστηριότητές σας, τότε μην περιμένεις να ζήσεις χολιγουντιανό love story σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά. Όμως, αυτό δεν είναι ο κανόνας!
Περισσότερα στο govastileto.gr

