Οι κορυφαίοι οίκοι μόδας φέτος την άνοιξη αποτίουν φόρο τιμής στα 60s, παρουσιάζοντας glam ρούχα που σε μια άλλη εποχή θα ταίριαζαν απόλυτα στην Twiggy ή στην Jane Birkin. 

Τα γεωμετρικά prints, οι κύβοι και οι σκακιέρες θα φορεθούν όσο τίποτα άλλο, ενώ θα αποθεωθούν οι καυτές μίνι φούστες και τα κοντά φορέματα.

Όσο για τα χρώματα; Κυρίαρχο θα είναι το έντονο κίτρινο, αλλά και όλα τα φανταχετερά της ανοιξιάτικης παλέτας. Ο συνδυασμός λευκού- μαύρου θα παραμείνει στο «παιχνίδι», με τις αντιθέσεις να πρωταγωνιστούν.

Όλη η κολεξιόν του οίκου Louis Vuitton είναι εμφανώς επηρεασμένη από την δεκαετία του ’60, με την ασπρόμαυρη σκακιέρα να πρωταγωνιστεί παντού. Οι Gucci, Marc Jacobs και Fendi επέλεξαν τα γεωμετρικά prints ενώ ο Moschino αποθέωσε το 60’s glam style, προσθέτοντας μεταλλικές λεπτομέρειες σε ρούχα και αξεσουάρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης