Μαζί με τον καθαρισμό, το peeling, τις μάσκες και την ενυδάτωση του προσώπου μας, πρέπει να προσέχουμε και τι επιλογές κάνουμε όσον αφορά το μακιγιάζ μας. Όλες ξέρουμε ότι όσο πιο απλό και διακριτικό είναι αυτό, τόσο πιο γλυκό και φωτεινό φαίνεται το πρόσωπό μας.

1. Επιλέξτε μια βάση που έχει εφέ λίφτινγκ. Απλώστε τη σε καθαρή επιδερμίδα, σωστά, έτσι ώστε να πάει παντού. Οι βάσεις αυτές απαλύνουν τις μικρές ρυτίδες και κάνουν την επιδερμίδα να φαίνεται λεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tip: Φροντίστε πάντα αυτή που θα επιλέξετε να έχει απαλή υφή, να μην τη νιώθετε «βαριά» και να διαλέγετε το σωστό χρώμα που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας, κάνοντας τεστ στο πηγούνι σας. Αν κάνετε λανθασμένη επιλογή χρώματος και υφής, το πρόσωπό σας θα δείχνει «φορτωμένο», κουβαλώντας μερικά χρόνια παραπάνω.

2. Βάλτε σωστά το κονσίλερ. Πρώτα ενυδατώστε τα μάτια σας με την κρέμα ματιών και όταν αυτή απορροφηθεί, προχωρήστε και στην εφαρμογή κονσίλερ. Με ένα πινέλο ειδικό, τοποθετήστε το κονσίλερ στις εσωτερικές γωνίες του ματιού και απλώστε το ομοιόμορφα.

Tip: Επιλέξτε απόχρωση 1-2 τόνους πιο φωτεινή από τη βάση σας και δώστε και πάλι σημασία στην υφή του, γιατί αν δεν είναι ελαφριά και αν το μάτι δεν είναι ενυδατωμένο, θα τονίζει τις ρυτίδες γύρω από αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης