Υλικά:

• 1 ½ κιλό κρέας μοσχάρι από τη σπάλα κομμένο σε μέτρια κομμάτια
• 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε μέτριες φέτες
• 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μέτριες φέτες
• 600 γρ. κριθαράκι χοντρό
• 150 γρ. Φυτίνη με βούτυρο
• 500 γρ. Pumaro ψιλοκομμένο κλασικό
• 100 γρ. Pumaro πελτές τομάτας
• 1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί
• 1 ½ λίτρο νερό
• 2 Knorr«Σπιτικούς» Ζωμούς Βοδινού
• 300 γρ. ξερή μυζήθρα τριμμένη ή κίτρινο κασέρι τριμμένο
• 1 φύλλο δάφνης
• 2-3 σπόρους μπαχάρι
• 2 γαρύφαλλα
• Ανάλογο αλάτι και πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης