Yλικά
1 πακέτο φύλλα κρούστας
250 γρ. κίτρινο τυρί
250 γρ. μυζήθρα ανάλατη
250γρ. γραβιέρα
250 γρ. χαλούμι
250 γρ. κεφαλογραβιέρα
150 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
100 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
1 λίτρο φρέσκο γάλα σε θερμοκρασία δωματίου
5 αβγά
6 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
φρέσκο πιπέρι
Εκτέλεση
Περνάτε στον τρίφτη όλα τα τυριά. Σ’ ένα μπολ ρίχνετε τα τριμμένα τυριά, το ζαμπόν, το πιπέρι κι ανακατεύετε καλά. Ψιλοκόβετε 4 φύλλα κρούστας και τα προσθέτετε στο μείγμα τυριών κι ανακατεύετε.
Βουτυρώνετε καλά ένα πυρίμαχο μακρόστενο σκεύος και στρώνετε 5 φύλλα στη βάση αλείφοντας με το λιωμένο βούτυρο.
Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

