Υλικά:
1 μεγάλο πράσο
225 γρ. μανιτάρια
30ml (2 κ.σ.) ηλιέλαιο
325 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλο, κομμένο σε λωρίδες
½ κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
25γρ. βούτυρο
25γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
230ml γάλα
8 κρέπες
115 γρ. τυρί γραβιέρα
60ml (4 κ.σ.) κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
• Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι μέχρι να κάψει και τσιγαρίστε το κοτόπουλο για 1-2 λεπτά. Προσθέστε τα πράσα και τα μανιτάρια και τσιγαρίστε τα για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα πράσα και τα υγρά από τα μανιτάρια να εξατμιστούν.
• Προσθέστε το μοσχοκάρυδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Κατεβάστε τα από τη φωτιά και αφήστε τα να κρυώσουν, ενώ στο μεταξύ ετοιμάστε τη σάλτσα.
Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

