Υλικά

Για τη ζύμη
1/3 κούπας χυμό πορτοκαλιού
1 κούπα καλαμποκέλαιο
1/3 κούπας ζάχαρη
ξύσμα ενός πορτοκαλιού ή 1 βανίλια
3 ½ κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Για τη γέμιση

½ κιλό μαρμελάδα δαμάσκηνου ή κεράσι

Εκτέλεση

Για τη ζύμη

Βάζουμε σε ένα μπολ το καλαμποκέλαιο, τον χυμό πορτοκαλιού, τη ζάχαρη, το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε, έως ότου ενωθούν τα υλικά.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης