Υλικά:

2 κ. σούπας λάδι καρύδας
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
6 φλ. καρότα σε φέτες
3 1/2 φλ. ζωμός λαχανικών
425 gr γάλα καρύδας
1 1/2 κ. σούπας τζίντζερ τριμμένο
1 κ. σούπας σκόνη κάρι
1/2 κ. γλυκού μπούκοβο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα ζέστανε το λάδι καρύδας και σοτάρισε το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά για περίπου επτά λεπτά.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης