Υλικά

2 κυδώνια
1/4 φλιτζανιού τσαγιού βούτυρο λιωμένο
½ φλιτζάνι ζάχαρη λευκή
2 γαρύφαλλα
2 φλιτζάνια κόκκινο κρασί
4 κόκκοι μπαχάρι
1 ξύλο κανέλας

Εκτέλεση

Πλένουμε τα κυδώνια.

Κόβουμε τα κυδώνια σε τέταρτα και αφαιρούμε τα κουκούτσια τους.

Τα τοποθετούμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος.

Ρίχνουμε πάνω από τα κυδώνια 2 φλιτζάνια κόκκινο κρασί και προσθέτουμε ½ φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη, 1 ξύλο κανέλας, 4 κόκκους μπαχάρι και 2 γαρύφαλλα.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης