Γιώργος Αρκουλής

Πάει καιρός από τότε που ΚΑΙ οι τέσσερις «μεγάλοι» (κατά την πάγια θέση του κατεστημένου) του ποδοσφαίρου μας είχαν να σημειώσουν νίκη στο πρωτάθλημα. Ειδικά ο πρωτοπόρος -και ντεφορμέ στα δύο προηγούμενα επίσημα ματς- Ολυμπιακός, κατάφερε να νικήσει με μέτρια απόδοση και τυχαία γκολ  τον ΠΑΣ «Γιάννινα» στο κενό οπαδών «Καραϊσκάκη», ενώ ΠΑΟΚ (στον Βόλο) ΑΕΚ (στο σκληρό Περιστέρι) και Παναθηναϊκός (με περίεργη σύνθεση στο γήπεδο της Νεάπολης) πήραν από ενωρίς πρωτοπορία στο σκορ και την διατήρησαν ως το φινάλε μάλλον χωρίς άγχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δεδομένο ότι τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου και τις πρώτες είκοσι του Φεβρουαρίου παίζονται τα πάντα στις εγχώριες διοργανώσεις (και στην Ευρώπη για όποιον κατάφερε να συνεχίσει…), αναμένεται ένας μήνας με πολύ πολύ ενδιαφέρον.

Να σταθώ λίγο στην πλέον φορμαρισμένη ομάδα των ημερών` δηλαδή τον Παναιτωλικό Αγρινίου με το πλήθος των αλλοδαπών παικτών αλλά και τους ταλαντούχους Καρέλλη – Βέργο στο σύστημα. Μετά την επιτυχία επί της ΑΕΚ εκτός και επί του Ολυμπιακού για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου, μπορεί να θεωρήσει κάποιος ότι η δουλειά του ημέτερου (και υποτιμημένου-παρά λίγο να καταστρέψει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό) Γιάννη Αναστασίου κρίνεται εξαιρετική. Ο ίδιος -σεμνός από τα χρόνια που αγωνιζόταν στον Εθνικό, αργότερα στον ΟΦΗ και ακολούθως στον ‘Αγιαξ (του Αμστερνταμ), δήλωσε χθες  «Βρισκόμαστε σε καλό φεγγάρι» αποφεύγοντας τα «θα» και το μπλα μπλα που ευλογεί γένια του ομιλούντος («οι παίκτες ακολούθησαν τις οδηγίες μου» κλπ.) Κι’ αυτό είναι που μετράει.

Κατά τα άλλα,  με εξαίρεση κάποιους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι οποίοι ταξίδεψαν στο φιλικό γήπεδο του Βόλου, στα λοιπά γήπεδα επικράτησε θεαματική αποχή. Ειδικά στο Νέο Φάληρο δεν βγήκαν ούτε τα έξοδα του ηλεκτροφωτισμού, αλλά ας είναι καλή το πορτοφόλι του μεγάλου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν το διαθέτουν όλοι…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης