Τη ζωή της έχασε η σύντροφος του γιου του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα από τον σεισμό των 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Νεκροί είναι επίσης ο αδελφός της και οι γονείς τους, όπως έγραψε ο γιος του Ράμα στο Instagram.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, o 29χρονος Γκρέγκορ Ράμα θρηνεί, καθώς βρέθηκε νεκρή η 24χρονη Κρίστι Ρέτσι με την οποία διατηρούσε σχέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κοπέλα βρέθηκε κάτω από τα ερείπια ενός εξαώροφου κτηρίου που κατέρρευσε στο Δυρράχιο. Σύμφωνα με το προφίλ της στο Facebook, είχε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο των Τιράνων με πτυχίο Δερματολογίας.

Η είδηση του θανάτου της συντρόφου του έγινε γνωστή από την ανάρτηση του νεαρού στον λογαριασμό του στο Instagram: «Μεταξύ των πολλών θυμάτων αυτής της τραγωδίας είναι και ένα άτομο δικό μου που πέθανε μαζί με τον αδελφό της, την μητέρα της και τον πατέρα της. Μόνο δύο πτώματα ανασύρθηκαν από τα ερείπια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πτώμα της φίλης του και του πατέρα της ήταν αυτά που ανασύρθηκαν χθες, λίγο πριν από την ανάρτηση του γιου του Έντι Ράμα, ενώ λίγες ώρες μετά οι διασώστες ανέσυραν νεκρούς τη μητέρα της και τον αδελφό της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης