Λίγο πριν το τέλος του 2020, μία εταιρεία στη Μεγάλη Βρετανία βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο προκειμένου να βγάλει κανείς από μέσα του όλη την πίεση της καραντίνας, καταστρέφοντας… αυτοκίνητα. 

Φυσικά όχι με κλωτσιές, ρόπαλα ή σιδηρολοστούς, αλλά με ένα τανκ βάρους 56 τόνων! Σε έναν μεγάλο υπαίθριο χώρο με την ονομασία «Rage Yard» (Αυλή της Οργής), έστησε μερικά αυτοκίνητα που προορίζονται για σκραπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μάλιστα λέει ο επικεφαλής της εταιρείας Νταν Γκικ, «το 2020 είναι μια από τις χειρότερες χρονιές που θυμόμαστε και θελήσαμε να προσφέρουμε στους πελάτες έναν τρόπο να απελευθερώσουν το άγχος που προστέθηκε στη ζωή τους». 

Οι… ενδιαφερόμενοι πηγαίνουν ανά ομάδες (έως 5 άτομα), πρώτα αρχίζουν τους πυροβολισμούς και μετά ανεβαίνουν στο κατάλληλο όχημα προκειμένου να ισοπεδώσουν τα πάντα στο πέρασμά τους…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία στην ιστοσελίδα της δίνει και το ψυχαναλυτικό υπόβαθρο του εγχειρήματος. Αναφέρεται στη γνωστή θεραπεία της… καταστροφής, δηλαδή το να βγάζεις από μέσα σου την πίεση καταστρέφοντας τα πάντα. 

Δείτε το βίντεο:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης