Το υπουργικό συμβούλιο της Γαλλίας θα συνεδριάσει σήμερα για να συζητήσει για την επιβολή περαιτέρω μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, δήλωσε η υφυπουργός Οικολογικής Μετάβασης Εμανουέλ Βαργκόν.

Ερωτηθείσα στον ραδιοφωνικό σταθμό Sud Radio για την πιθανότητα επιβολής απαγόρευσης της κυκλοφορίας σε πόλεις όπως το Παρίσι, όπου ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνεται δραματικά, παρέπεμψε στα σχόλια του πρωθυπουργού Ζαν Καστέξ ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί καμία επιλογή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση που έκανε σήμερα η υπουργός αρμόδια για την ιθαγένεια Μαρλέν Σιαπά. «Εξετάζονται τα πάντα. Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί» είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο LCI ερωτηθείσα για την πιθανότητα λήψης αυτού του μέτρου.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ γαλλικών νοσοκομείων ξεπέρασε χθες τους 1.500 για πρώτη φορά μετά τις 27 Μαΐου, ανακοίνωσαν οι αρχές. Αύριο το απόγευμα αναμένεται να απευθύνει τηλεοπτικό διάγγελμα για την πανδημία ο πρόεδρος της χώρας Εμανουέλ Μακρόν, ανακοίνωσε η προεδρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης